Translate

Friday, August 21, 2015

HEWM2015!

Assalamualaikum! 
oWH!!  saja share cerita bizi ai di minggu lepas.
Dated: 13-16 Aug'15
Nampak!!! orang patutnya HEWM2015 @ High Education Week Malaysia diwar2kan sebelum majlis ni baru nak share after majlis done... kebizian ai tahan dewa ikan kembung tau!!.

Inilah kisahnya...last minute tourism offer jaga booths depa kat HEWM last week so tourism minta kami promosi gak domestic pakej yang kami ada so.......... last minute punya kerja, kerah ler staff yang sekerat dua kat opis tu suh print pakej yang dah siap ready.

Inilah kami di minggu lepas.


During pelancaran on Khamis last week.
Sempat lelari kejap ke hadapan main stage uols...

Ehem!!! ~_^

Ni kisah hari Jumaatnya pula.

Nampak!!!
Kerja ai di booths tourism...
Main sepah2 barang. HIKHIKHIK

Tq adik2 yang melawat our booths.

interframe sattttt.
Ai nak bergambar dengan "Dekat Je"
Korang adoooooooo??

Ni pula during hari Sabtu sebelum pelancaran buku EDUTOURISM
Gunung Gading hokey...ape ada kat sana??
check-it-out [HERE]

Taradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Officially kami adalah perintis pagi package Edu Tourism.
Ape tu edutourism??
Ni salah satu maksud dia [EDUTOURISM]
Cakap senang paham...lawatan ke dalam university sambil melancong/berhibur/belajar =)


Sapa kenai???
En Sham, orang tourism..orang kuat, back bone utk program ni.
Clap..clap...BIG cLAP utk all team tourism yang menjayakan misi kali ini. Yeah!!!

AIS KARANG!!!
1,000 bowl depa bagi free malam tu tau...sambil tgk theater Uda & Dara by Uitm,,seriusly...memang terbaiklah. pestime ai watching theater tau... best, sampai rasa nak kelip mata pon sayang. HEHEHE

Last kopek...
Gambar kenangan di sana.

Sayang korang, feel like we are huge family.
Thanks for support each others.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA