Translate

Monday, August 24, 2015

INSIDE OUT!!!

Assalamualaikum! 

HIKHIKHIK...kerja kami ni >_<


Owh...the best bawa anak2 tgk filem ni...strong recommendation untuk mak ayah kalau anak2 ajak tgk wayang.

Feel nak repeat balik tengok sebab kami terlewat masuk wayang dalam 10-15minit sebab dok tunggu shopping pop corn bagai kennnnn.

Cerita pasal perasaan seorang budak controlling by 5 feeling macam dalam gambar tu, happy feeling, sad, angry, confiuse and beauty side =)

Kelakar but ada part memang ai sedih gila....serrius cakap... baru dapat memahami anak2 yang sedang membesar... 

Short cut cakap....better uols tengok sendiri...yes, Aryan pon siap nangis hokey...ai tanya, Aryan nangis nape??sedih katanya =)
Budak tu ken kalau daddy nya ada mana nak focus sangat filem but this time 5-10 minute all out dia buat feel lainye focus tgk wayang. Nampak!!! Aryan pon boleh focus tgk. HEHEHE

By the way, Irfan punya spek mata patah, so hari ni dia x sekolah...tunggu ler ganti spek baru g sekolah..2 days gak baru siap spek tu. Hmm =(

Korang, jangan lupa tengok tau!!
Owh lupa cakap, sapa ada point kad di MBO, rupanya uols boleh redeem point utk bayar pop corn set ye...semalam ai dah redeem dah. Yeah!! ingatkan boleh tukar tiket wayang je...owh, jimat lagi le lepas ni. HEHEHE almost 10k point kat MBO tu,,, wat pekasam. HIKHIKHIK.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA