Translate

Tuesday, August 25, 2015

Marathon pasal Raya =)

Assalamualaikum! 

Aih!! Shawal dah lebih seminggu berlalu, cerita raya ada lagi x up. Ayoyo... xper, kite up mana yang dah peram lama ye.
HEHEHE
 Our hometown...rumah pusaka tau!

 Sepupu-sepapat ni including my sister.


Depa mai raya ni memang time ai xder...

rutin raya utk anak2 arwah mak long is raya pertama tengah hari macam tu...kalau x dan tengahari petang but memang mostly raya pertama lah kan...kalau ada adik-bradik yang lewat sampai kg tu depa marhaban family depa sendiri je. HEHEHE

 Ni kat rumah arwah maklong and paklong...
Maksu ku yang berkerusi roda tu...
Orang Qatar pon ada balik tu... 

My uncle and  anak arwah maklong =)


Ni sambung cerita raya belah mertua pula =)
Tengoklah depa ni...sakan rayakan....
Ni gambar dapat dalam group wasap family mertua...

depa raya mana pon x tau...


 Dari kanan... Andak, Kak Teh dengan Alang ^_^
Orang kuat dapur ni...

 Yang pakai baju pink tu anak sulong kak Teh, Nurina Mardiah namanya.

Argh!! gambar ni memang sakit hati tau ...
depa bergambaran di tepisawah =)

Time ni rasanya family kak long baru sampai kot.

Ape pon memang best raya ini tahun kecuali...kesah sadis di hari raya...tu nanti ai share ye...


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA