Translate

Wednesday, September 16, 2015

Day-1 PENANG.

Assalamualaikum! 

Hello geng...
Ni cerita cuti lama oit...ai peram sampai x tau nak publish bila...so alang2 semua gambar dah dalam draf so moh ler kite story sikit2 kat sini...buat tatapan anak2 di masa hadapan.

Percutian kali ni kami ke utara semenanjung ye..ke Penang kiteee.
 Jauh perjalanan sampai kids kata...manalah kite nak pergi ni...why so long journey nak sampai...sakit bontotlah sakit kepalalah penat tidor bangun tidor balik bangin balik x sampai2 lah... u know my kids, dah masuk sekolah ni memasing pandai sangat complain =)

 Eh...Iman mana Iman??? X cukup sorang ni =)

Perjalanan mengambil banyak jam sebab asyiklah stop kencing berak semua... yang bawa kereta pon naik lelah pastu tukar driver pula...
Kami plan nak naik jambatan ke-2 tu aleh2 terwaze ke jambatan pertama gak...sentap makkk!.
Tapi mak gak salah sebab waze ke situ. HEHEHE.

Finally..sampai gak kami kat Penang.
Hotel : Rainbaw Paradise Beach Resort, Tg Bungah.
Check-it out.
 konsep aprtment 1 bilik rasanya ni..

 katil besar dan gebu...

 checking...

 Ruang solat yang selesa..


 Pemandangan dari bilik ku...

 Bilik air dia memusing sikit...


 Cantik...white blue thema dia.

 ready digunakan.

 Pool adults area.

Child area pool.

 Anak2 terjun dah...

Kejap je pakwe dapat join the kids after that live guard suh buka tshirt or duduk tepi pool.
Very lah the stright punya guard, mana2 budak yang pakai tshirt with track memang dia suh keluar dr pool. Nyampah!!

Pestime ai kene gini =(
So anak2 play around them ler...

Near with beach .. lepas tu depa dok pi beach pula..main kat beach...main ombak.

Then sambung masuk pool balik.
Malam we had dinner outside.



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA