Translate

Saturday, September 26, 2015

GMJ4U Annual Dinner 2015.

Assalamualaikum!

Nak sambung cerita zaman silam pula =)
Kisah last minit terpaksa bawa si angel sorang ni join kami berdinner.
Bila last minit punya cerita so haruslah ada shopping last minit jugakkkk.
Jom Shopping!

Thema dinner GOLD

Gigihlah usung budak cute ni pi cari dress yang ada thema gold.
Ada 4 dress to select tapi nak beli 1 je...x koser nak beli semua sebab xde motip nak ke mana2 pon pakai dress gini. HEHEHE

Budak ni kene kerah bangun tu test the dress.
Gasak ko nak oit... dah siap shopping barang kamu baru lega.


Dress no 2

Brand anakku...

Yang lelain ni brand Flower girls.

Lepas telek2..belek2 so kite pon bayar.

So..petang tu pon kite pi le ber3 for annual dinner.

Mom and doter.

suh feeling jelita kejap. HEHEHE

dah sampai...

Nampakkkk???
Kesah 3 bulan lepas baru nak up >,<
Busy sangat momi Iman ni.

3 of us...
2 lagi dah pos ke kg.


Hello darling...
Congratullation!!
Rezeki sampingan je ni, buat lepas beli susu anak =)

Mummy recycle baju nikah yang nak masuk 14tahun usianya.
HAHAHA slightly ketat jugok sebab ada spare tayer kennnnnnnnn tapi idok ler teman pakai koset bagai..x koser karang semput napas..nak makan pon x best =p
#redha dengan weight sekarang#

2 tahun joi dinner ni.. akak ni jelah kawan tetap ai.
HAHAHA, ai rasa kalau dia xder ai nak memfollow.
Serius, kite bukan lane ni so orang2 yang main ni dok ler sembang pasal business depa so kita x tau nak celah tang mana sebab memang bukan lane kite kennn =)

GOLD sana sini sinun...

Menu kami malam itu.

Macam biasa... meja duduk depan2 sebelah VVIP
Motip?? senang nak nampak stage ^,^

decor siling dia..cun

my number so lucky...

Eh! sekeping sat.

menu sampai dah...
Jom supderk!.

Budak ni behave alhamdulillah...undercontrol.

Ending of dinner ada persembahan macam biasa.

meikel jekson Malaysia.
Best gak ... muka pon iras sangat.
and...

Hadiah lucky draw kami tahun ini.
Alhamdulillah... free kennn =)

Overall x best sebab dinner kali ni depa di beri wisel and trompet sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
dewan tu jadi bingit dah macam dlm stadium. NYAMPAH sangat...
Over all ok....


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA