Translate

Tuesday, September 15, 2015

Iman without mummy & daddy.

Assalamualaikum!

Hai uolsss...lamanya x menulis kat sini.
Rindu sangattttt.

Hari ni sembang pasal anak2 ai, anak2 yang ai terpaksa cutikan gara2 xde pembantu rumah >,<
Sedih betul tapi terpaksa gak sebab di rumah tiada yang jaga..due ai dgn pakwe sesama OS so anak2 ai hantar ke kg.

Ni 1st time send Iman ke kg without mummy or daddy...
Hati tu rase2 mcm nak pecah...stress pikir, camnelah budak ni nak tidor ni..biasa peel Iman kalau tidor nak sebelah mummy x pon tidor atas badan mummy...kadang2 tidor dgn daddy pon still looking for mummy gak.

Ni rentetan gambar yang my sister send from kg.
Si Iman... atok belanja makan mami...
Then, si Naqib dok tunjuk kat Iman...ni ubat nyamuk dalam versi pelat dia =)

jam berikutnya...baring2 dah ni...
kamcing pula budak berdua ni. HEHEHE


Baik punya landing kat belakang aryan...
Ni dia tgk Kubur Berasap 2 kali..entah ape tah tapi cerita hantu kelakar kata adik ai.
macam2 tau budak ni.

Si comel saya...adeh! apa daaa ikat mcm ni...dah rupa ekor musang rambut budak ni=)

Tanya dengan adik... Iman tidor dgn sape?
Dia cakap tidor ramai2...
Ai tanya, x nangis ke cari ai ke...idok katanya, tidor sampai pagi..susu pon x minum =)
Behave sangat anak ai kan........
Mak je pikir macam2.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA