Translate

Thursday, October 29, 2015

Artis kene wajib make-up utk bergambar???

Assalamualaikum! 

Image result for almy nadia
Pagi tadi time santai2 drive ukur jalan tetiba dengarlah kat SinarFm pasal sorang artis ni #AlmyNadia si comel lotey ni kene kecam pasalnya pakai t-shirt dan x makeup di IG.

Ai ni bukan kenal retis sangat hokey tapi bila dj cakap wife Fizz Fairus terus toingggg! teringat muka si comel lotey ni...
I like hokey this girl sebab dia among od retis baby face.
Gila comel.

Bagi ai le kan... retis tu kurus ke gemuks ke...korang bagilah support yang positive janganlah korang kutuk dalam keadaan terbuka macam tu...korang tau tak ..hal ni dah mengaibkan dia tau... ish..ish..ish.. korang ni.
Ate...cuba korang bayangkan korang is dia, kene kutuk macam gitu, mesti malukan...so sama je...semua orang pon akan malu.

For me, kalau ai suka retis tu..ai ok je tgk dia naturally tanpa makeup and wear the t-shirt. hoi, depa pon orang gak bukan alien yang nak bersiap sedia 24hrs utk bergambar in proper way je...
Ish!! x gemar sangat retis yang IGnya muka cantik2 je...tu semua PLASTIK!!!!!

Ape pon utk Almy Nadia, even saya bukanlah fan pada semua retis kat Malaysia a.k.a worldwide ni but ahkak memang suka tengok muka mu dekkk...comel cute bangat!
Adk tak yah make-up pon tatap comel di mata ahkak.

Don't border kata2 neg orang about u gemuk ke hape ker..kite jaga urusan kite as along suami kite sayang and suka tgk kite... jangan dengar kata2 orang lain k.

Semoga berjaya dalam ape jua bidang yang diceburi in future,
Love u Almy Nadia
*during u getting married, ahkak baru tau u is single mother...ahkak ingat anak dara dik oit..maklumlah, ahkak x baca berita hiburan sangat =)*


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA