Translate

Tuesday, October 20, 2015

BRING ME HOME!!

Assalamualaikum!

Hello, kali ni nak update pasal movie pula ye.
This ye memang very the pecah rekod oit, ai yang bukanlah kaki wayang bebenaw sebenarnya tapi tulah... this ye menggila pula layan wayang...
Haih!!! stress sangat kah ai ni???
Ape pon enjoi.

Sape dah tengok The Martian???
Ouch!! sila bawa tisu ye...gilas sedih hokey.
Ahkak bagi summury jelah dek non, lelain uols pi tgk sendiri.
The Martian ni kesah pasal sorang orang bumi tercicir kat planet lain.
Planet ape?? ish, tu korang kene tgk but i tell u, memang best + sedih.
Kebijaksanaan Martian ni pikir utk survive memang respect arr.
Nanti uols g tgk hokey, bila dah terdesak memacam idea songsang timbul but it's worth'it for your own life, ur own good also ^_^  

Goosebumps!
Cerita kanak2 riang tapi jadi live segala memacam imaginasi seorang penulis, so korang try imaging, novel2 yang korang baca semalam ni...hantu2 tu semua live keluar dr novel, camne nak survive... Yang ni korang kene tengok gak... ahkak x koser nak cerita karang korang x feel tgk wayang.
Pi tengok!! Bawa le bebudak tu...idok seram mana pon butttttttttt, my son say, slappy tu jahat. 
Ahkak pon membawa the battalion kiddos gak tgk wayang ni.
Sekian.


PAN!
Owh!! ni pon cerita kanak2 jugak cuma kurang sikitlah bab jalan ceritanya.
Berlainan daripada versi Peter Pan yang ada on market so korang boleh tengok gaklah kan, so bila mak pak dah tengok so bila anak2 ajak tgk kite boleh advice them utk tgk cerita lain kalau rasa kurang menarik utk anak2.

For me, kadang2 terkantoi gak dengan my 2nd son, dia ni bab tv memang x delah boleh hidup 24jam dengan tv kalau menyepah dia memang master so dia lebih pada aktiviti fizikal makanya bila terbawa masuk ke cerita yang kurang menarik mulalah dia buat drama sendiri...kadang2 ahkak naik stress x boleh focus tgk movie.

Dia idok ler ngacau orang main chak2 gitu...dia pi duduk atas lantailah..sat2 lagi dia cakap nak beraklah...kejap2 lagi kacau si adiklah...pastu pi berdiri atas koseilah..tu pasal kalau perasan, ahkak suka ambil baris paling / sebelah lorong laluan orang pastu belakang xde kerusi lain senang dia nak berdiri x ganggu orang lain...


Okeylah... tu je nak update...esok2 cerita pasal sakura mask pula ye...
Ada nak review gak ni pasal product kecantikan...stay tune. Muahhh!!






 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA