Translate

Thursday, October 1, 2015

Cerita Si Penoreh Getah!

Assalamualaikum! 

Al-kisah...semalam ai tukar position menjadi si penoreh getah.
Cer tengok...cer tengok...
Ada gaya tak???

 Gigih ai menoreh kooo
Berketak2 tangan akak mu ini pegang pisau noreh...berat!
*Korang ada pengalaman noreh??

 Nampak!!! silap noreh getah x keluar derrrr ^_^

 Ramainya juri tgk ahkak noreh =p


 Sangat bersungguh ahkak noreh. 
HAHAHA siap pon.

Lepas tu kite main getah sekerap...
Hish!! lai..lai...sape yang tak pernah menoreh, main getah sekerap, tunggu ai buat promo pasal menoreh ni ye.
Eh!! bukan pasal uols bando sangatttttttt kadang2 orang kg pon x pernah noreh dek non.
Ai pon x pernah noreh... kg ai is kelapa and koko tau.

Lepas noreh ahkak berjalan pula pi Morocco Pavillion.
Syiok oit....
Nak ke sini??? 
Tunggu promo ye..kejap2 lagi ahkak promo dalam FB ZSM Mabrur.
Mana2 yang belum berkawan2 dgn FB ahkak, uols boleh add friend dulu ye... selalunya promo kat FB je...kat sini x sempat nak promo dah. HEHEHE

Seni halus, sangat cantik. Subhanallah!!

Lepas ke Morocco, kami ber cruise pulok!

 Ops!! Kapten cruise main wasap eh...
HEHEHE
Boss tanya lokasi kami di mana le tuh, jangan risau...cruise ni Insyaallah selamat!,
Ahkak nak bergambo jugak!
Uols yang nak fefeeling titanic, boleh buat kat Cruise Putrajaya ni.

Nak promo yang ni gak!!
1/2jam rm60 utk 1 boat comel ni, max 8pax boleh naik korang.

Lai...lai...sape mau try bersampan nak beromentik berdua pon boleh...bertigaan pon boleh jugak, berkeluarga lebihlah bolehnya.

Semuanya ada di sini!

check-it-out di FB ZSM Mabrur
or boleh email ke zsm.mabrur@gmail.com


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA