Translate

Monday, October 19, 2015

Hainan On the Go!

Assalamualaikum!

Hello uols!!
Owh lama sungguh tak bersiaran kannnnnnn.
Hari ni nak share pasal meeting last 2weeks.

Venue : Shangri-La Hotel KL
Date:09102015

Time2 macam ni lah dapat jumpa TA / TO lain boleh exchange BC juga...bagus untuk future punya networking macam kami =)
Jom layan...


Dgn Kak Mar

 Dengan En Ben

 Menteri pengankutan pon ada di sini ^_^

 Nak tunjuk,,,dapat necklace gittu ^_~


Owh..lupa nak update korang..ni hasil dari pemakanan suppliment Sexy White yang ai pernah buat review dulu....

Kalau nak tau uols seach cari sexy white ye. 
Selamat bertugas uols.

**Pagi ni dengar radio, pemerintah say pertahankan kenaikkan kadar toll utk menyimbangkan pemberian BRIM, masalahnya ai x berkaitan dgn BRIM pastu awak pula tekan kami yang golongan so..so.. ni dgn kenaikkan toll bagai, sian lah sikit kat kami...kalau kami ni kaya raya jutawan meliawan macam golongan uols yang FREE serba-serbi tak pelah... tadi pagi bila dengar berita tu...terasa pula ai ditindas =( , semoga Allah membantu kami dalam memurahkan rezeki wang ringgit supaya dapat diinfakkan pada golongan yang lebih memerlukan... AMin!!!**

 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA