Translate

Thursday, October 22, 2015

Lompat...Lompat!! Jump and Jump!

Assalamualaikum! 

Kali ni nak bawa uols berriadah dalam bangunan pula.
Ada sebilangan kite dok terpikir2 mana nak bawa anak2 terutamanya yang like my son and daughter yang dok asyiklah x senang hati tgk omaknya tengok tv di rumah when weekend.

Asal weekend je depa dok tolong pikirkan ke mana nak berjalan2 cuci mata.
That's is my kiddos.
Last week apaknya pi outstation and patutnya balik on sun but sat morning tu dia dah inform balik petang sabtu tu.  Petang tu dapat msg susulan suh jemput dia kat sekian2 tempat then nak bawa the little angles ni pi layan wayang.

Amboi, melompat ler anak2 ahkak kesukaan sebab the daddy jarang sangatlah dapat mewayang bersama mereka kan.
So siap2 jemput the daddy then terus ke U8 space.
Ahkak pestime sampai situ dik oit...
So menjakun walaupon terasa pembaziran sebab mall tu sangat besarrrrrrrrrrrr tapi kedai x banyak yang buka and lapang di sana sini.

Inside the mall ada air pancut tau...hebatkan...
So wayang kali ni kids minta repeat tgk hotel transavilnia, hantam le nak oit...mummy daddy follow ye as long we watch together kan..

Eh!! bergambar dgn pakwe jap ye...
Filem ni in Q nak pi tengok, tunggu launch on Nov 05 nnt, sat2 lagi you.

Habis tengok wayang, anak2 nak main the gelanggang.
So main ler depa...
Sorang RM25 termasuk sock ye..ada special sock utk trampulin kalau uols dah ada boleh terus bayar rm15 kalau x silap utk main ni 1jam.

So layan ler my little kids yang supa-dupa happy kemain dapat jump sana sini sinun... 







 Melompat penuh gaya. HIHIHI
Comel awak!!



 Ni x yah komen...sakan lompat x renti...







 Berusaha si baby lompat tinggi konon nya =p



Three kids can become like 20 paxs of kids.
Hadoi... meriah hokey.

Ape pon kalau uols nak beriadah dalam building...sini adalah tempat yang terbaik and selamat.
Parking pon senang, kawasan lapang, kalau ank2 nak berlaian dalam mall bawah ni pon okey sangat.
Ada restoran utk makan, ada MBO utk menonton wayang so mak ayah pon boleh join trimpolin ni tau...korang bayar sama juga macam anak2 korang. untung kan...


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA