Translate

Thursday, November 26, 2015

Hunger Games Part 2 "MOCKINGJAY"

Assalamualaikum!

Image result for hunger games part 2
Yeah!! semalam berkesempatan tengok filem ni.
Ahkak sampai pon dah lewat 20 minit kot filem ni main dalam wayang, what to do..jalan jem x hingat.  nyimpah tau!!! kalau ikut gps bagi tu kompom leh sampai awal so xderlah macam blur je bila habis wayang =D

Review filem ni...
xberapa paham jalan cerita sebab masuk wayang dah lewat so overall yang paham cerita pasal reality digamekan pastu ada puak pemberontak, ada puak Capital.  Pastu pompuan comel ni dia jadi macam idola lah pada pemberontak kan pasal dia masih hidup even jantung dia kene peluru.

Pastu macam capital ni guna senjata canggih oit untuk jerangkap samar.  Memang terkejut2 lah cerita ni siap ada mutan ler pods ler.  Pengakhiran cerita nak kata happy ending sangat pon idok gak tapi kiranya this girl dah terkeluar le dr game tu.

Rasanya sape yang tengok part 1 maybe lagi paham kot... ahkak memang x minat cerita mcam ni cuma aritu tertengok thrill dia nampak macam best sangat kenn tu pi tengok. HEHEHE.

Happy holiday you alls.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA