Translate

Thursday, December 3, 2015

BER007 kali ke-2!

Assalamualaikum!

Image result for spectre 007 poster

Haih..melayan baby Nov born memang ginilah gayanya.
My darling to OS ke PD, dekat je kan tapi otw balik request nak tgk wayang.... Hagak2 panik tak bila dapat request gitu. HEHEHE.

Ahkak pon melayari website wayang2 yang ada kat sini, end-up xde cerita yang menarik kecuali JAMES BOND 007 tu ken...so dah alang2 tgk cerita lama makanya kite redeem FREE TICKETS MBO for birthday month.  Weehooo!! jimat kennnnn =P

Kami gi 3 beranak je...2 bujang kat kg...holiday sakan!.  So dah masuk wayang tu kene pula peluk dengan pakwe ken terus lelap. HAHAHA lelap dalam wayang, ko pernah buat???  Terlelap, terjaga pastu terlelap balik...adoi, kene lah kan timenya...pi tgk wayang jam 9.40mlm pastu santak ke jam 12.10 kot baru habis.... mau x terlelap ahkak dlm wayang...gila sleepy kooo.

Keluar wayang pakwe tanya....lena tidor yang! HAHAHAHA kantoi, ceh!! ingat x perasan. KEHKEHKEH...ambil couple seats pastu iman lena atas daddy nya mummy lena kat lengan daddy so daddy pasrah...letih menahan 2 permaisuri hati!!


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA