Translate

Friday, January 1, 2016

Memori 2015

Assalamualaikum! 

Antara cerita sedih untuk disematkan di dalam diary 2015.
Bila pak mertua masuk PPUM 2-3 times makanya kite himpun in 1 story je =)
Sebab buat tiap kali pi sana snap gambo makanya...pakai gambar memana ready ^_^

 Ibu Mertua ku...

 Ayah Mertua ku
Selera hokey makan makanan yang anak2 bawa...
Menu hospital boleh pilih tapi ayah kata x sedap =D

 My darling...teman ayah di waktu malam =)

 Nampak!!!
Ni ler antara menu kami bila piknik kat PPUM, ikan masin tu paling laku.
HEHEHE, nasi panas ikan masin pon sodappppppppp.

 Ni time nak balik dah...ayah minta air, so mak ai ni suka tau nangis2 bila nak balik, pastu bila dah sampai rumah anak mulalah risau ayah nak makan camne nak minum camne..nak g toilet camne...
dia sibuk nak jaga ayah tapi dia pon x berapa kuat and sihat tu pasal kami x kasi dia jaga karang yang sakit pula jaga dia. HIKHIKHIK.

 Sini, 3 0rang anak and 2 je menantu =P

 akak ipar no 4

Akak ipar no 3 & 4.

Ok, kisah ayah masuk PPUM dah selesai, no more appoinment kat situ so now 2016 focus mak punya appoinment sahaja kalau x, kejap2 ayah, kejap2 mak. HEHEHE



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA