Translate

Friday, February 19, 2016

||The Finest Hours||-#07


Assalamualaikum!

Korang dah tengok triller ni??
Ok?? Agak2 korang best tak filem ni lepas tgk triller kat atas tu???

Filem ni kesah pasal kapal tank terbelah 2.
How depa survivel, siapa yang mulut macam hampeh, siapa yang tetiba berotak geliga semua korang boleh tgk dalam filem ni.

Ada adegan terperanjat jugak tapi ciput jelah... HEHEHE cuma aku nak pesan, sape2 yang tgk filem ni tolong explain pada aku siapa wanita beranak 2 yang bantu the gilfriend pegawai pantai tu? aku kompius weih...aku budget dia wife pada webber tapi ending dia macam xde ape2 relation pula.

nanti korang komen ye pasal mereka berdua tu.
HEHEHE, best hokey filem ni, pasal patuh arahan pegawai atasan walaupon misi mereka ni dah rupa misi utk mati. HIKHIKHIK

Selamat menonton uols.

*Excited tunggu Zootophia dgn kung fu panda.
Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA