Translate

Tuesday, March 29, 2016

||Batman Vs Superman||-#12

Assalamualaikum! 
Triller filem ni...


Siapa dah tengok???
Saya dah tengok dah tapi sorang2 je. HUHUHU si anak bujang ajak tengok tapi belum berkesempatan nak menonton bersama =)

Review pasal filem ni:
Emm x berapa paham sangat sebab terlewat masuk 5 minit pertama so masuk je dah macam blur jadinya sebab x tau what happen between batman dgn superman yang dok berdendam each other.

Lepas tu cer korang bayangkan, 2 hero duduk dalam tempat yang sama so agak2 korang nak minta tolong kat superman ke batman ke???

Lepas tu kan...depa ni dok lah asyik berlawan each other sampai nak berbunuhan tapi kan end off story kan ada pula bantuan dari pihak ke-3 so... kalau nak tau siapa korang boleh pi tengok tau.

Overall, ok je kalau santai2 nak pi tengok filem ni.
Tetiba aku rasa superman lagi kuat dari batman. HAHAHAHA.




Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA