Translate

Wednesday, March 2, 2016

||Gods of Egypt|| - #08

Assalamualaikum!

Ni kisah kami last week, kisah busy suami isteri. KEKEKE
230216 - bawa mertua pi appointment kat hospital serdang
250216 - bawa mertua pi IJN pula so selesai semuanya kite hantar mertua balik kg terus.

Lepas rehat sebentar, kami pon meneruskan perjalanan balik semula ke SB, macam biasa...dah berdua-duaan haruslah main cucuk jarum sikit, tgk mood jiran sebelah ok tak.
KIKIKI

Nampak dia respond balik je, terus laju ajak pi tgk WAYANG!!!
Nampak tak betapa excitednya orang rumah tu pasang jerat aleh2 jerat mengena. HIHIHI

Moh kite layan wayang...

 Sama2 bulat dan kembang bermangkuk2 =P


Dengan mamat ni harus couple seats sebab selesa..kalau couple seats penuh baru ambil seats biasa...

Review Gods of Egypt:

  • kisah perbalahan adik beradik dewa2
  • ada memacam jenis dewa dlm filem ni
  • cerita pasal alah2 cinta sejati siap boleh sampai kat tempat timbang-tara gitu...sape bawa GOLD boleh masuk satu tmpt tu nama altilive ..xde gold masuk neraka. hiiiihihi
  • kisah pasal anak dewa bangkit semula utk berjuang
overall best gak filem ni... filem base on cerita lagenda / epik zaman dulu kala.
Best juga sesekali layan filem macam ni...nampak teknology yang canggih di zaman dulu kala...



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA