Translate

Friday, March 25, 2016

Sg Congkak Dalam Kenangan!!!

Assalamualaikum! 

Awal minggu pertama bulan Mar tadi kami berkesempatan join gathering family once of member in out company.  Kami port luck but for my family dah lebih kepada kami tukang makan...ngeee

So .. kami beli jugalah bahan2 kering as kudap2an. untuk semua.
Then cari punya cari sib baiklah internet ok so senang pakai WAZE je ke mana2 .
Dan lewat petang itu makanya kami pon sampai...
 Suasana chalet yang tersedia untuk kami inapi...


 Ewah!!! anak dara mummy ni, kemahin dia kan berposing....


 All bujang dah selamat terjun tiruk mauk air dah, x sempat nak pesan ape2 memasing laju je....

Air pula...masyaallah sejuk sungguh heh.

 Anak dara mummy....steady je nak terjun sg masih sempat posing....


 The Aryan, sempat pi jauh main air....

 Berkubang ler korang....

 Lencun dah memasing =p

 Bola tampar di dalam sg pon jadik!!


Gigih anak dara ku.


 Ini pula port makan2 kami...

 Bibik baru ni... KIKIKI


 our room.

Dan malam tu sebelum tidor, ada acara potong kek untuk mereka yang sambung birthday.

Pengalaman mandi sg???
Syioklah untuk anak2 aku yang rare je aku bawa pi masuk port2 macam ni, bukan ape...nak menjaga the 3 orang budak tu sendirian memang nangislah.

Ape pon the kids really enjoy tha holiday kat sg...
walaupon takut2 kes penyakit kencing tikus tapi alhamdulillah memang syukur selamat.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA