Translate

Thursday, April 7, 2016

||Kungfu Panda 3||-#13

Assalamualaikum! 

Image result for kung fu panda 3

Hmm ramai dah tengok filem ni kan...
Kami baru berkesempatan tengok last Friday, tayangan jam 9.30mlm kat GSC 1Utama.
Pestime kot bawa budak2 w/out the daddy follow up utk tgk wayang belah malam.

Sangat mencabar emosi dan fikiran... mana tak nyer, dok memusing cari parking almost 1 hour kooo, hagak2 budak 3 orang tu x macam cacing kepanasan dalam kereta dok lah main pusing2 cari parking.  Nak parking level lain takut pula, yer arr kul 9.30 baru start, budget dalam 2j habis...almost midnight dah kan so tu dok main kona2 cari parking yang paling dekat dgn pintu wayang =p

Bila dah dapat tu, Q up pula beli ticket...hmm sabar jelah, dah hujung tayangan pon masih ramai gak yang mai tgk filem ni.
Penuh panggung gak, 1st row dr screen je kosong, kami pula dapat seats 2nd row dr screen.
Si aryan bantai dia tidor dalam wayang, si Iman pula...dok main jalan sana sini...

Kesimpulannya...
Best juga filem ni. HIHIHI 
Pasal panda yang tetiba berjaya menjadi Pahlawan naga.
Best!!!

Kalau belum tengok lagi...
Sila g bawa anak2 tengok ye...


Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA