Translate

Wednesday, April 13, 2016

||The Jungle Books||-#16

Assalamualaikum!

Saya dah tengok!!
Saya dah tengok!!
Nampak??? how the mak beranak 3 ni so excited nak khabarkan bahawasanya saya dah tonton filem ini.  BEST!!!

 Pestime, mak tengok sorang2 je sebab nak tengok sama ada berbaloi tak kalau mak nak angkot 3 orang kekanak rebina tu inclusive 3 orang punya peel untuk menonton wayang ini ^_^

Kekira, mak screen test dulu kekdahnya.
Hari launch gak mak budak pi tengok dengan rasa excited.  Gila x excited sebab dalam iklan TV tu macam best gila kot tapi ternyata for me memang best and worth it bawa the batalion tengok filem ni.


Dan, pestime mak budak pakai application kat hp nak booking ticket. HAHAHA dan the best is, x yah print and x yah pi kaunter nak Q utk get the ticket just scan the barcode done.

Fuyo!!! mak rasa macam WOW!! sangat canggih. HAHAHA jakun kot sebab pestime guna.
KIKIKI, lepas ni mak seronok ler pi order pakai HP je pastu scan nak masuk wayang.

Wayang kali ni dok asyiklah mak budak keluar masuk wayang bukan ape...kejap2 Iman nak shishi, oklah teman si kecik tu shishi...pastu baru masuk x dan 30 minit kot si Aryan pula nak shishi, haih...tadi ajak xnak shishi katanya.

Suh dia tahan, hihihi end-up mak x sampai hati tgk budak tu x tahan nak shishi makanya..keluar lagi sekali pi teman abang pula nak shishi... sabar jelah, memacam peel anak2 ni.

Review:
Filem ni kisah pasal budak lelaki tu...perjalanan dia membesar dalam hutan, mencari dan mengenal siapa kawan siapa lawan siapa musuh.

Perjalanan dia belajar ape itu BUNGA MERAH  dan kegunaanya.
Who is Kaa??
Who is Bagheera??
Who is Akela??
Who is Shere Khan??
Kenapa Mowgli menjadi sengketa???
Uols kene tengok sendiri.

Filem ni banyak terkejut2 noks!!! awas ye...dengan korang2 sekali menjerit terkejut.  HAHAHA, mak peluk Iman pon terasa2 gegar badan dia terkejut. HAHAHA siap minah kecil tu cakap "Ya Allah, terkejut Iman" Alololo sweet sangat dengar.  HAHAHA

P/s: selamat menonton semua...
**Lepas ni plan nak watching HUNTSMAN pula...

Thanks for visiting =D
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA