Translate

Wednesday, July 20, 2016

||ICE AGE - COLLISION COURSE||-#24

Image result for ice age 5

Assalamualaikum! 
Hello korang... saja nak eksen, baru sempat tengok Ice Age yang latest tayang baru2 ni...

Review filem:
~Kelakar ya amat... Sesuai tontonan seisi keluarga
~Ada unsur2 komfliks kekeluargaan (sedikit sebak di situ)
~Rasanya korang kene tengoklah macam mana mereka merancang untuk menyelamatkan dunia ini daripada hancur binasa.  Hebat kan!!
~Semua karektor masih di kekalkan kecuali...kali ni x nampak pula buaya putih tu. HEHEHE
~Ada dunia baru tau dalam filem kali ni...dunia ape?? tu korang kene pi tengok.

happy sharing uols.
Lepas ni baru plan nak cerita pasal raya and puasa...kira2 undur masa lah kannnn.

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA