Translate

Friday, August 19, 2016

||NERVE||-#27

Assalamualaikum!

Image result for nerve film

Hehehe baru berkesempatan tengok filem ni....
Haih...sekarang semua sawan dengan POKEMON Go kan... mahap ler... I x minat game tu. KIKIKI so kekira I xdelah taksub dengan latest game semua ni ken....

So berbalik dengan filem yang hujung2 tayangan di pawagam ni...
review Filem :

~ Filem yang bagi I lawak 18SG/SX selamber
~ kisah pasal ketaksuban remaja yang melayan cabaran di dalam hp tanpa kira bahaya/bermoral atau tidak...
~ gigih sahut cabaran semata2 nak menjadi always the best dikalangan pemain.
~ so kalau nak enjoy boleh tengok cerita ni...

Seronok tau!
Cer imaging kalau korang buat 1 cabaran tu korang dapat terus duit dalam ACC after completed task of coz remaja akan menggila bersungguh2 buat kan...so Nerve ni filem pasal benda ni...

Ape kesudahan cerita ni?? Korang kene tengok.
Happy sharing korang ^_~

 Thanks for visiting =D Ok babai.

Wednesday, August 10, 2016

||SUICIDE SQUAD||-#26

Assalamualaikum!

Image result for suicide squad

Saya dah tengok filem ni...
Best untuk yang santai2 tengoklah...
kalau yang jenis pemikir jalan sesebuah filem tu rasanya x sesuai tengok kot sebab filem ni macam ngek2 sikit....

cer bayangkan penjahat2 yang ada dalam negara mereka jadikan depa askar berani mati and fight utk ape2 jenis war yang perlukan askar utk dikorbankan.

dalam filem ni...
misi mereka membunuh hantu / roh zaman purba yang menjelma semula selepas dibuka sebuah patung yang menyimpan roh mereka.

memang rasa unik lah kan sebab penjahat yang dan biasa buat jahat (for me not so jahatlah) tinggal lagi mereka ada kelebihan. ada yang terror menembak so means...instead korang turunkan askar 50 orang but dia sorang boleh handle tembak penjahat yang datang berkoyan2 gitu...

ada yang punya kuasa apilah, terror pakai bomberanglah...ada gak yang like haiwan...
hmm kesimpulannya..korang pi tengoklah.
Oklah for santai2...budak2 macam x sesuai kot sebab ada unsur keganasan + macam sikit lucah terlampau. HIKHIKHIK


 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA