Translate

Wednesday, August 10, 2016

||SUICIDE SQUAD||-#26

Assalamualaikum!

Image result for suicide squad

Saya dah tengok filem ni...
Best untuk yang santai2 tengoklah...
kalau yang jenis pemikir jalan sesebuah filem tu rasanya x sesuai tengok kot sebab filem ni macam ngek2 sikit....

cer bayangkan penjahat2 yang ada dalam negara mereka jadikan depa askar berani mati and fight utk ape2 jenis war yang perlukan askar utk dikorbankan.

dalam filem ni...
misi mereka membunuh hantu / roh zaman purba yang menjelma semula selepas dibuka sebuah patung yang menyimpan roh mereka.

memang rasa unik lah kan sebab penjahat yang dan biasa buat jahat (for me not so jahatlah) tinggal lagi mereka ada kelebihan. ada yang terror menembak so means...instead korang turunkan askar 50 orang but dia sorang boleh handle tembak penjahat yang datang berkoyan2 gitu...

ada yang punya kuasa apilah, terror pakai bomberanglah...ada gak yang like haiwan...
hmm kesimpulannya..korang pi tengoklah.
Oklah for santai2...budak2 macam x sesuai kot sebab ada unsur keganasan + macam sikit lucah terlampau. HIKHIKHIK


 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA