Translate

Wednesday, September 21, 2016

||BEN-HUR||-#30

Assalamualaikum!

Image result for ben hur

Hari ni nak share pasal filem ni pula...
Cuti sekolah, the kids semua balik kg so mummy daddy ada masa terluang kami pi tengok bersama.
Baru rasa syiokkk wow!!!
HEHEHE, biasa layan movie alone now berduet gitu,

REVIEW FILEM:

  • filem yang korang kene FOCUS tgk dari mula sampai hujung kalau korang miss part awal tu mesti korang akan jadi kompius pasal 2 beradik ni...
  • overall kisah pasal perlumbaan kuda ni... perlumbaan untuk golongan bangsawan...berpangkat tapi dalam masa yang sama mampu menaikkan mertabat bila mana rakyat mehran memenangi perlumbaan ini.
  • Dalam filem ini terselit suka-duka kehidupan adik dan abang, semangat kekeluargaan yang tinggi, kasih sayang yang iklas, pembelotan dan pengkhianatan...
  • PALING sedih since last after the race over.... korang patut tgk cuma, filem ni stright 18 tau.
Ape pon...enjoy.
** Lama betul tak share kehidupan seharian kan...later on kalau rajin n sempat kite update sikit gambar2 sekitar raya puasa dan lain2 k... HIKHIKHIK orang nak raya kismes dah, awak baru hegeh nak up pasal raya puasa, HEHEHE



 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA