Translate

Friday, September 2, 2016

||THE BFG||-#28

Assalamualaikum!

Image result for the bfg 2016

Cuti hari Merdeka....
Selamat hari merdeka semuanya...lambat naww  nak wish kat sini..maklum ler... berbulan sekalu masuk blog memang mcm ni lah gayanya ^_^

Cuti hari Merdeka yang indah...Mr .R pon xde OS so makanya...let's buli dia. HEHEHE he always xde kenn..kalau outing tu memanjang saja kami 4beranak so it's time for family ye.

Syukur, sekurang2 masih ada ruang masa utk family walaupon utk a few hours together.

He say... tengok wayang jom...
Wah!!! buntang biji mata I dengar...melting terus. HAHAHA
terus rikki2 filem...2 filem nampak best TAPI...18p pulak =(

so end story..kami pilih filem ni...
BEST!!

Review Filem:
# kisah pasal persahabatan between giant & human
# berunsurkan khayalan n imaginasi yang lawak
# kisah si penangkap mimpi

over all memang best.
Korang kene bawa anak2 korang pi tengok flem ni BUT...hurry up sebab filem ni dah nak end kat wayang.

Happy sharing uolz.
Happy ending story...



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA