Translate

Wednesday, October 12, 2016

||BLAIR WITCH||-#33


Assalamualaikum!

Image result for blair witch



Filem ni x bestttttttttttttttttt.

HAHAHA nyesal tengok. filem seram oittt.

Yang ni tengok awal hari tu tapi lupa nak publish so sebab dah redundent number makanyer make it new no lorr.

Cerita pasal emm kalau orang melayu kite is alam bunian or alam lain lah gitu.
Kalau korang tgk dr awal sampai habis korang akan perasan tempat pokok tumbang tu is located dekat sangat tempat parking kereta dia orang sampai tu.

Kisah pasal si adik yang ingin mencari si kakak yang hilang during depa kecil dulu until ada orang upkan video akak dia di you tube and penceritaan bermula dia orang cari siapa yang upkan video tu then depa pi balik tempat di mana lokasi video ditemui and bermula cerita depa kene kacau pastu sorang2 hilang and ditimpa bencana sampai akhirnyer semua MATI sebab tengok hantu tu...hantulah kot. HAHHAA sebab aku pon x nampak ape yang mereka nampak.

overall x best. HAHAHA 
Antara sebab x best sebab penceritaan tu macam x paham sangat pastu cerita life dari kamera yang mereka rakam so haruslah gegar bagai tu yang buat sakit kepala tu...



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA