Translate

Saturday, November 5, 2016

Dinner 2015 #TB

Assalamualaikum!

Hehehe hakak nak share pasal dinner last year.
Seiusly, memang it was happen last year.
Tahun ni baru nak upkan jadi entry...dok asyik terperam dalam draf so bila cek2...
baru perasan, dinner ni lom up lagi.

Kisahnyer...
Dinner official UMW ken.
Tahun ni depa bagi kelonggaran utk bawa spouse sebab Mr.R dapat award 20 years service @UMW ... gila lama kan... biasa kalau hakak...10y kebawah je stay 1 palce lepas tu move on, utk cabar diri sendiri gitu di tempat baru kekdahnyer.

Thema Dinner : BOLLYWOOD
idoklah hakak nak berbollywood sangat...x kuaser ler sampai nak sewa2 costume bagai kan...
Jom layan...
Kawan Mr.R memang biasa tiap2 tahun memang kategori Dress tau so willing ler kan dia sewa costume macam ni ...
**Ni boy tau bukan gegel...kalau gegel memang hakak mengaum jam2 tu gak!
KIKIKI

Gambar kami berdua...selfie je sudah, malu nak minta tolong orang >,<

Dan lagi..kami je lah kan...

Eh...ada lagi ...kami juga ^_~

So ni yang terpilih utk naik stage peragakan baju...
Nampak!! kawan Mr.R tadi terpilih tau and the best is kalau xsilap dia memang 1st place.

eh...ni muka last kami bergambar sama rasanya. HEHEHE

So merasa hakak naik stage . HAHAHA jadi tukang sibuk je ni...tolong ambil hadiah =)

Merasa jumpa big2 boss dia orang ni...

Moh ler bergambar bersama2

Gegar pula...rugi =)

Last...last... gambar kami

Hehehe.

Inilah antara hadiahnyer.

Voucher JUSCO (lupa amount dah...a few hundred je dapat) and gift card Giant tu RM200 so jadilah kan... almost 1k juga dapat kalau x silap campur itu ini...
so raya last year shopping pakai voucher n kad giant je. 

HAHAHAHA


 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA