Translate

Friday, November 18, 2016

||TROLLS||-#38

Assalamualaikum! 

Image result for trolls
Image result for trolls
KEKEKE siapa dah tengok???
Mesti ramai dah tengok kan...kan...
Syiok sebab katon ni warna-warni...I suka sangat.

Kali ni tengok terus bawa si budak2... mak nak shortcut terus sekali tengok with kids.
Review:
  • Kisah pasal awang kenit warna-warni yang hidup pindah/menyorok2 sebab takut kene makan dengan pemakan trolls.  their believe kalau makan trolls boleh make them happy.
  • Kisah pasal persahabatan...gaduh2 but still berusaha menyelamatkan each other.
  • Pengkhianatan dalam persahabatan pon ye gak ni...jangan disangka orang yang baik dengan kite akan terus stay, kadang2 mereka berubah juga demi keentingan diri sendiri.
  • kisah macam2lah tapi best.
Korang ...kalau ada masa bawa anak2 pi tengok ye.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA