Translate

Monday, December 19, 2016

Karnival Sekolah orang!

Assalamualaikum! 

Ni cerita dulu awal tahun ke tengah tahun ni.
Kemahin ku peram sampai lupa dah storynyer
HAHAHA

 Ni sekolah anak pengasuh kami...
Ada karnival so dia mengajak kami mai so kalau anak bab pool tu memang meligatlah kan...


Panas macam ni pon depa sanggup nak terjun pool tu gak!


 banyak juga pilihan pool.
Sorang kalau x silap rm5 kot, bayar pakai kupon.

 rollerblade pon ada gak...
Anak2 nak try tapi omaknyer x bagi, risau jatuh sebab xde safety utk lutuu segalakan...

 Nampak!!! 
Bila anak2 nak mandi jam2 tu gak mana meheran ribut topan segala....


 Irfan mana irfan???


 Iman main sorang2...
takut lemas aku heh... budak2 sini ganas dia lain macam sikit, sebab seronokkan mana nak pikir keselamatan orang lain yang penting happy 


 Aryan...


Dia okalah..kejap main dgn budak2 kejap2 datang nadu itu ini...




Kesimpulannyer..
setengah hari habis semua rm40.
HAHAHA



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA