Translate

Sunday, December 4, 2016

KSL HOTEL PROMO!!!

Assalamualaikum!

Yeah!!! sorry lah yer, lambat nak promo kat sini utk musim cuti sekolah ni.
Kalau korang tercari2 hotel or apartment mampu sewa during cuti sekolah ni.... KSL adalah pilihan yang tepat dan terbaik!

Will share the pic of KSL.
Sorry guys, share pic lama...gambar terkini x taulah akak letak mana, puas cari tapi x jumpa so saja nak tunjuk, hotel KSL ni inc breakfast and dalam bilik pon ada WIFI tau.

Apartment je exclude breakfast, most of our guest mana2 yang duduk apartment KSL ni senang nak masak sendiri katanya sebab all provided kecuali kuali le kan...kene bawa, macam dapur and microwave ada dalam apartment dah. 
Barang basah korang boleh beli bawah apartment ni sebab ada Tesco =P





Below is gambar bilik hotel...triple sharing.
Tingkap ni directly facing kolam mandi depa yang super besar and best!.


Bath rooms

Stand shower

almari & mini bar

ruang kerja beserta cermin besar...

barang2 mandian





Nampak tak???
Wonderful of swimming pools
Yang pasti, anak2 pasti suka and enjoy the pools.

Ada ruang utk kanak2 and dewasa berasingan.

Ini pula kawasan lobby area utk ke apartment.

Lift untuk ke aprtment.




Decor di ruang breakfast.

* Apartment ada different pool tau so pool dia orang memanjang dr hujung ke hujung dah rupa macam sungai gitu.

ada bahagian utk kanak2 juga.
Ada apartment yang attach direct dengan pool, so korang buka sliding door je terus jumpa pool gitu, kerlaz kan...

Berminat boleh contact kami di zsm,mabrur@gmail.com

Then kami menyambung pula jalan2 cari makan di JB.
Hello, Johor is syurga makanan hokey, rugi korang x explore johor ^_^

PEPES...my new faberet =D

As usual...i'm fan of OTAK2


Selfie

Ruang makan breakfast

Besar and selesa  and also banyak pilihan sarapan =P


My breakfast, started with fruit

Nasi lemak

cereal

Hotel yang paling i suka bila dalam bilik ada cermin besar dabak macam ni, whole body boleh nampak. HEHEHE


Lobby

Ruang menunggu juga luas.


 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA