Translate

Thursday, December 8, 2016

||MOANA||-#43


Assalamualaikum! 


Image result for moana

HIKHIKHIK
Hakak layan sorang2 je filem ni memang awesome!!!
BESTttttttttttttttttttttttttttt

Kalau anak2 ajak menonton wayang... sila bawa mereka tengok filem ni memang best sangat.
Korang dah pernah tgk filem Frozen and Zootopia kan??? So same director yang bikin ini filem so korang dah tau kehebatan filem2 sebelum ni memang terbaik!!

REVIEW:
  • kisah kasih sayang ibu ayah and anak... anak pula bakal menaiki tahta sebagai pemimpin.
  • sejarah kecilnyer ada berkaitan dengan air so si nenek kerap memberi dorongan kepada si cucu tadi utk mengembara.
  • Pengambaraan yang memerlukan kecekalan hati dan semangat juang yang tinggi untuk menyelamatkan dunia.
  • Berlayar bersama si kawan2 haiwannyer...
mampukah si gadis kecil molek ini menjayakan misinyer???
apekah misi si gadis kecil molek ini???
siapakah si raksasa LAHAR itu???

So pastikan korang bawa anak2 enjoy the movie k.
**Sharing is caring.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA