Translate

Monday, February 27, 2017

Tragedi 2017- Irfan

Assalamualaikum!

Hai rakan2 maya.
Lama x bersiaran...lagi lama x bersiaran lagi banyak post terperam. HEHEHE

Hari ni nak update kisah bulan lepas...
Kisah di suatu malam libang-libu gittu.

Irfan tetiba hidung berdarah lagi!!
Punya hai kami kalut... lagi kalut tuan punya badan siap tanya kat mummy...
"Mummy...nak buat camne ni??" tangan dia sambil tadah darah yang dok menleleh tu.
Mummy pon sekejapan panic tgk darah merah...
HAHAHA, klibut capai tisu tepi katil.


Macam2 hal tau Irfan ni.

Paling ngeri... darah tu tembus kene tilang yang putih itu..
Owh tidakkkkkkkkkk!!!!!!

Darah kot, payah giler nak bersihkan kat tilam tu.
HUHUHU
Gigih terus cuci on the spot mentara Irfan pi settle down hidung dia...

So malam tu, konon2 nak terus live update kat Mr.R, aleh2 tengok mamat tu dah lelap kot, x respond my wasap.... sekali tgk Jam ok fine! kul 1pagi. HAHAHA
Sabo jelah.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA