Translate

Monday, February 6, 2017

Tragedi Raya 2016

Assalamualaikum!

**Post terperam lama!

Saja nak update tragedi yang berlaku during last Raya AidilFitri.
Kesian kan... korang bayangkan, 1st raya tau happen macam ni.
I tell u, memang x rasa meriah raya langsung sebab tragedi macam nikan... marhaban pon dibatalkan, lepas solat raya dah bizi pula menguruskan jenazah yang meninggal sebab terhempap dinding rumah dia... so sad to remind =(



Alhamdulillah... ni je tempias yang rumah MIL i kene...

Ni pula yang terkene kat rumah besan my MIL



Ape pon, setiap yang berlaku ada hikmahnya.
Think positif.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA