Translate

Wednesday, April 19, 2017

Makan Kenduri di Utara.

Assalamualaikum!

Yeah!!!
Dek kerana nak makan kenduri jauh nun di utara so ini merangkap adalah percutian singkat kami satu keluarga, haih... jangan tanya what i feel hokey rerasa macam perasaan ko pestime nak naik flight gittu.  teruja sesangat!!!!

Sebab2 teruja. sebab agak lama kami x long distant berlima... yes berlima...ulang tulis, ber5 hokey biasa korang nampak i holiday ber4 je kan...dekat2 rumah je so tu yang teruja tu lain macam sikit =D

Pagi yang indah, dengan lafaz bismillahirahmanirrahim..kami memulakan perjalanan dengan happy.

Hehehe budak Iman tu siap bangun tidor bangun tapi x sampai2 jugak.
Jauh nak, kite pi makan kenduri.


Panas denting!!
Syukurlah x migrain hari tu.

Muke dapat makan kenduri jauh nun di utara ^_^


Bersama puan rumah yang menjemput kami ^_^

Eh!! pandang2 pula dia ^_~

Ni memang melekat dengan daddy je...
Mummy ok jer 


So lepas makan kenduri...kami menyambung misi lain pula...
sambung entry lain ye 

HEHEHE

 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA