Translate

Monday, April 17, 2017

Teknik mummy daddy - Kantoi

Assalamualaikum! 


Image result for atm cartoon images
(pinjam gambar dr Google)

**Suatu petang**

Im : mummy, kite takde keluar gi mana2 ke?
M: xdelah dik, mummy xde rezeki labih.
Ir: hmm... boringnyer duduk rumah.
Ar: mummy nak pakai duit aryan tak? dalam tabung ada duit ^_^
M: taklah Aryan..simpan untuk masuk university nanti.
Im: mummy, kite pergi bank lah...kite cucuk duit kat bank.
**nampak!! anak2 dah tau tektik mak malas nak pi bank =D**
M: adik, duit dalam bank mummy sikit dik, x boleh nak keluarkan.. lagi pon mummy belum gaji so xdelah duit lebih nak keluar.
Im: mummy... mummy ambillah duit dalam bank daddy, daddy ada duit dlm bank.

KIKIKI... amboi tau ler mak korang suke ambil duit dlm bank daddy tapi for this time actually mummy lebih kepada MALAS nak outing. Hahaha so bagilah alasan xde rezeki extra nak berjalan2 gittu.

Anak2 ni dia orang akan sentiasa ada idea untuk ajak bersosial di luar,,, asal dapat keluar rumah pon jadilah, HEHEHE ^_^

(maaflah yer... blog ni dah lama x berupdate due of task kerja yang melambak2)


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA