Translate

Tuesday, May 16, 2017

||Lost World Of Tambun||-Holiday 2017

Assalamualaikum!

Hmm ni sambungan Part 3 lah kiranya... penghabisan cerita pasal jalan2 cari makan + holiday pendek untuk keluarga kami..

Boleh sambung baca dari >>>SINI<<<

Pagi tu, siap2 kemas barang terus sarapan and berdesupla kami ke sini...
.
.
.
.
Perak pemos dengan tempat mandi...
ke....
.
.
.
.
.
.
.
.
Lost World Of Tambun ler kami.
Disebabkan keputusan last minit makanya kerugian di situ, HEHEHE
actually kami ada special price, ciputlah harga murah dr walking price tapi ... sebab last minit baru tau makanya gunalah harga walk-in, terasa cekik darah sekejapan. HEHEHE

For Malaysians
Ticket TypePrice (MYR)
Adult (Aged 13 years old and above)RM58.50
Child (Aged 12 years old and below)RM52.20
Senior Citizen (Aged 60 years old and above)RM52.20

Budak ni awal pagi jadi terenggiling dalam kereta =D
Dia mengantuk sebab pepagi bute dah kene mandi... HEHEHE

Tadaaa...
Tuka baju dah...
ready to kuang rerama bagai ni.

I pon dah ready nak terjun....


Lepas mandi pekena Aiskrim..


** susun atur gambar yang x ikut kehendak saya ^_^
 Suasana di hadapan LWOT waktu ini...
masih mood CNY lagi time ni


Ehem... saja nak bergambar juga si batu ni.



 Alhamdulillah...
5 of us

 siap dah...


 5 of us...


 Kerusi terbang!


 2 beranak ni...


 Berkuda lepas puas main air


 Bahagia muke budak belakang tu


 Seronok ler tuh, abaikan muke si Aryan tu.

 Teropong...
cari korang kat mana time ni.
HIKHIKHIK


Last sebelum balik..
Saja nak cakap...ni anak bujang kite,
HEHEHE


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA