Translate

Friday, June 16, 2017

MANA NAK CARI BAJU RAYA SEDONDON??

Assalamualaikum!

Image result for stress

Hai kawan2...
Hehehe, dah ler lama x update blog, asal hupdate je muke ketat muke stress ^_^

Korang dah siap prepare raye ke?? Kami ni esok baru nak beli.
Nampak!! Hehehe...minggu depan nak raye dah, minggu ni baru nak cari baju raye. KAHKAHKAH... nangis ler jawapnyer ^_^

Korang, baju raye kat mana ada sedondon ibu dan anak... i x mau baju fesyen sekarang ni yang kembang2 bawah ni... x mau, nanti I lagi nampak kembang dan rendang. HIKHIKHIK

Salam ramadhan korang,

 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA