Translate

Thursday, August 3, 2017

||OVERDRIVE||

Assalamualaikum! 

Image result for overdrive movie

oK... tahun ni sebenarnya mewayang jugak... tipu sangat kalau cakap x mewayang macam tahun lepas cuma tahun ni macam x lebih masa nak publish bab2 wayang sebab to tick time kekdahnya nak update blog. HEHEHE kalau rajin pon kite hupdate dlm IG je

So hari tu kite tgk filem ni...duirng hari dia start ditayangkan.
Bila start ditanyangkan ada gak staff2 wayang ni x sempat tgk so depa pon x berani komen best ke idok.

Review:
Oklah filem ni. nak kata snagat best x jugak, maybe bab stund tu best lagi fast farius gitu.
Filem ni kesah pasal kereta gak, pasal ketaksuban mereka2 ni dengan ciptaan, teknologi dan kecanggihan sesebuat model kereta.

Overall, ok filem ni...
depa main drip2 pakai BMW hokey. HEHEHE terbaik.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA