Translate

Wednesday, September 20, 2017

||FLASH DEALS PROMOTION - STARCRUISE LIBRA||


Assalamualaikum!
Nak promote kat rakan2 maya di sini pula...

Good News Good News Good News
SUPERSTAR LIBRA – EX PKL / EX PENANG
FLASH DEALS PROMOTION – EXTEND UNTIL 30 SEP 2017
🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳

Superstar Libra – Flash Deal promotion extend until 30 Sep 2017
Booking Period : 📅Now – 30 Sep 2017
Sailing Period :📆 Now – Oct 2017

Remarks : 
** 3N Cruise (Sat/Sun) cabin category from CD – CA onwards ( start from fares RM 899 )
NOT applicable for DC-BAB cabin category ( RM 699 / 799 ) – SOLD OUT
** 4N Cruise (Tue/Wed) cabin category remain for DD onwards ( start from fares RM 899 ) and additional departure date 01 and 15 November 2017 ( Mcleod itinerary )
** Maximum 2 pax per cabin. Twin share only.
** Only for FIT Booking.
** Promotion fare only applicable for Malaysian or Foreigner holding work permit or PR status in Malaysia.
** Booking is subject to cabin availability and capacity controlled.
** Malaysian is require visa for (Mcleod Island ) and chargeable Visa on arrival is available at RM165 per pax.
** All applicant is required to submit 02 recent passport size color photo upon check in.

Exclude:
..Port Charges
..Gratuity
..Myanmar Visa
====================
Untuk Tempahan Sila Hubungi :
 ZSM Mabrur Travel & Tours,
No 2A-2, Jalan TTDI Grove 1/2,
43000 Kajang, Selangor.
 +603 8740 6426
 +6013 3883 414 (Hajjah Marlina)
 +6010 5373 082 (Suzy)
📩 zsm.mabrur@gmail.com

Thanks for visiting =D Ok babai.

Tuesday, September 19, 2017

||AMERICAN ASSASSIN||

Image result for american assassin
Assalamualaikum!

Siapa dah sempat tengok??
Saya dah tengok semalam...Cerita ni pasal dendam pada pembunuh tunang dia membawa dia ke kancah pembunuh upahan yang hebat.  Agak terkilan sebab kisah ni melibatkan penganas Islam.
Oklah...plot cerita x bosan cuma agak berteka-teki bilamana mentor dia kene tangkap then the girl tu macam dismiss kan this guy from the misi ... budget2 that girl ada agenda lain rupanya... hehehe salah pikir.

Filem ni 18sg kalau x silap so jangan gatai2 bawa anak pi tgk ye... karang sia2 anak x boleh masuk. Hehehe...

Selamat menonton semua.
Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA