Wednesday, September 24, 2014

Jangan tiru aksi ini!!

Assalamualaikum! 

Balik kg...owh ho..ho..balik kg!!
Of couse ler saya suka balik kg sebab boleh makan mak yang masak =p
Layan!
Bengot2 shawl mummy =)


INI SEMUA ADALAH MERBAHAYA!!
DILARANG MENIRU AKSI YANG DIPERTONTONKAN YE!
Sebelah pegang stering sebelah peluk anak ..Hemm

Macam ni lah saya jadinya bila bawa kereta pakwe dengan car seat yillek so iman pon naik TOCHANG!
Berapi2 je rasa layan minaci sorang ni...haru beb.
 Gambar bawah ni hasil snap by Aryan... kurang asam punya anak, bagi main hp, habis kite pula jadi bahan bukti...kemain banyak bukti mak memandu x berhemah tapi nak share gak kat korang supaya korang x buat ape yang aku buat...

 Iman pon lahai... kemain nak nangis melalak2 ko eh...
Geram betul.

Tengok budak tu...siap main2 sendiri tu,,,muncung mak tu jangan komen tau!

Ni mak ambil time dah parking kat kg...
Hasilnya, boleh melena macam ni. Hemm anak punya pasal.


**Jangan biasakan anak2 x pakai car seat sebab nanti dia x boleh duduk diam dalam kereta satu hal, karang dengan stereng kereta semua dia nak kongker gak =p.



Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




Widget is loading comments...