Translate

Friday, August 19, 2016

||NERVE||-#27

Assalamualaikum!

Image result for nerve film

Hehehe baru berkesempatan tengok filem ni....
Haih...sekarang semua sawan dengan POKEMON Go kan... mahap ler... I x minat game tu. KIKIKI so kekira I xdelah taksub dengan latest game semua ni ken....

So berbalik dengan filem yang hujung2 tayangan di pawagam ni...
review Filem :

~ Filem yang bagi I lawak 18SG/SX selamber
~ kisah pasal ketaksuban remaja yang melayan cabaran di dalam hp tanpa kira bahaya/bermoral atau tidak...
~ gigih sahut cabaran semata2 nak menjadi always the best dikalangan pemain.
~ so kalau nak enjoy boleh tengok cerita ni...

Seronok tau!
Cer imaging kalau korang buat 1 cabaran tu korang dapat terus duit dalam ACC after completed task of coz remaja akan menggila bersungguh2 buat kan...so Nerve ni filem pasal benda ni...

Ape kesudahan cerita ni?? Korang kene tengok.
Happy sharing korang ^_~

 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA