Translate

Wednesday, May 25, 2016

||X-Men Apocalypse||-#18

Assalamualaikum!

Ahaha.... saya dah tengok juga ni.
Image result for x-men apocalypse
Stress2 cabaran kerja so saya pon curi masa tu santai tengok filem ni...

Review filem:

  • Best...
  • unsur teknologi hebat banyak digunakan
  • ada juga berunsur tidak logik dan tidak masuk akal...but, it's namanya filem...bebas berimaginasi
  • filem ni, siapa tak tengok dr 1st filem follow by x-men siri filem memang korang akan blur. HAHAHA sebab filem ni ada tunjuk pasal 1st of logan punya story but the real time kan asa guna new actor... ape pon filem ni akan ada kesinambungan dia di kendian hari bila mana pompuan tu lari ... pompuan mana??? korang kene tengok ler baru best. HEHEHE
  • actor mana yang bertambah?? actor mana yang berubah..korang boleh tau bila tengok filem ni
happy sharing pasal filem uolz ^_~

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA