Translate

Wednesday, September 20, 2017

||FLASH DEALS PROMOTION - STARCRUISE LIBRA||


Assalamualaikum!
Nak promote kat rakan2 maya di sini pula...

Good News Good News Good News
SUPERSTAR LIBRA – EX PKL / EX PENANG
FLASH DEALS PROMOTION – EXTEND UNTIL 30 SEP 2017
🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳🛳

Superstar Libra – Flash Deal promotion extend until 30 Sep 2017
Booking Period : 📅Now – 30 Sep 2017
Sailing Period :📆 Now – Oct 2017

Remarks : 
** 3N Cruise (Sat/Sun) cabin category from CD – CA onwards ( start from fares RM 899 )
NOT applicable for DC-BAB cabin category ( RM 699 / 799 ) – SOLD OUT
** 4N Cruise (Tue/Wed) cabin category remain for DD onwards ( start from fares RM 899 ) and additional departure date 01 and 15 November 2017 ( Mcleod itinerary )
** Maximum 2 pax per cabin. Twin share only.
** Only for FIT Booking.
** Promotion fare only applicable for Malaysian or Foreigner holding work permit or PR status in Malaysia.
** Booking is subject to cabin availability and capacity controlled.
** Malaysian is require visa for (Mcleod Island ) and chargeable Visa on arrival is available at RM165 per pax.
** All applicant is required to submit 02 recent passport size color photo upon check in.

Exclude:
..Port Charges
..Gratuity
..Myanmar Visa
====================
Untuk Tempahan Sila Hubungi :
 ZSM Mabrur Travel & Tours,
No 2A-2, Jalan TTDI Grove 1/2,
43000 Kajang, Selangor.
 +603 8740 6426
 +6013 3883 414 (Hajjah Marlina)
 +6010 5373 082 (Suzy)
📩 zsm.mabrur@gmail.com

Thanks for visiting =D Ok babai.

Tuesday, September 19, 2017

||AMERICAN ASSASSIN||

Image result for american assassin
Assalamualaikum!

Siapa dah sempat tengok??
Saya dah tengok semalam...Cerita ni pasal dendam pada pembunuh tunang dia membawa dia ke kancah pembunuh upahan yang hebat.  Agak terkilan sebab kisah ni melibatkan penganas Islam.
Oklah...plot cerita x bosan cuma agak berteka-teki bilamana mentor dia kene tangkap then the girl tu macam dismiss kan this guy from the misi ... budget2 that girl ada agenda lain rupanya... hehehe salah pikir.

Filem ni 18sg kalau x silap so jangan gatai2 bawa anak pi tgk ye... karang sia2 anak x boleh masuk. Hehehe...

Selamat menonton semua.
Thanks for visiting =D Ok babai.

Monday, August 7, 2017

Rindu Iman

Assalamualaikum!




Ni time dia masih gebu gebas...sekarang masih gebu tapi dah x berapa nak gebas. HIKHIKHIK
kurus sikit dah sejak2 skolah ni, aktive lain macam.

Now start2 dah x pakai pampes malam2 tidor tapi still cover pakai plastik ye supaya tilam dia x bau hancing, HEHEHE... xper pelan2 kayuh ye sayang.

Sayang Iman... muuuah!!

Thanks for visiting =D Ok babai.

Sunday, August 6, 2017

Sendayu Tinggi Makeup

Assalamualaikum!

Iyeah!!! 
Shopping barang2 makeup.
I'm very sure hakak2 and yang gegel tu memang paling win bab shopping barang2 makeup kan...

Hari ni saja nak share...pi shopping barang2 makeup.


Suke tau dapat shopping barang2 macam ni...
heaven sangat!!!


Oklah, siapa2 berminat nk cuba product sendayu tinggi jangan lupa hello2 I ya,
I boleh jadi personal shopper for uolz tau!!
Service personal shopper serendah RM1/ items.

Harga I bagi as member price gittu.
Jangan malu2 PM saya ke...

Muuuah!
 Thanks for visiting =D Ok babai.

Saturday, August 5, 2017

||WAR FOR THE PLANET OF THE APES||

Assalamualaikum!

Haah, bila ke udara dah start update pasal wayang pulek.
*_* saja je, nak update pasal live banyak benda pula nak di share tapi time x cukup nak karang ayat gitu.

Siapa dah tgk???
Image result for planet of the apes
Caesar 

Image result for planet of the apes

Saja nak nasihat kalau nak tengok filem ni mohon sediakan T.I.S.U ye pada yang berhati lembut tu...
Ni base on pengalaman sendirilah kan...
I, OF COZ ler meleleh air mata, kata menghayati watak2 dalam filem ken...but jangan tak percaya, satu hall menangis tau!!!

Yang boy ke yang girl ke sama je bunyi sroooot...sroooot.
HAHAHA

Banyak part sedih, part kene kerah jadi hamba buat tembuk, bab kene serang, bab tetiba kawanan sendiri mengkhianati kumpulan dan memacam lagilah.

Caesar yang tiba2 hilang pertimbangan kewarasan dik igauan KOBA... 
Sungguh, sedih laluan hidup dia, baru berjumpa anak dia just back from rikki new place tup2 malam tu kene bunuh, wife kene bunuh... DAMN!!! sedih...sroooot.

Ending dia lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
*nangis*

Oklah, siapa2 yang nak pi tgk tu, sila bawa spare tisu, sekian khidmat peringatan untuk penonton semua.
HEHEHE.


 Thanks for visiting =D Ok babai.

Thursday, August 3, 2017

||OVERDRIVE||

Assalamualaikum! 

Image result for overdrive movie

oK... tahun ni sebenarnya mewayang jugak... tipu sangat kalau cakap x mewayang macam tahun lepas cuma tahun ni macam x lebih masa nak publish bab2 wayang sebab to tick time kekdahnya nak update blog. HEHEHE kalau rajin pon kite hupdate dlm IG je

So hari tu kite tgk filem ni...duirng hari dia start ditayangkan.
Bila start ditanyangkan ada gak staff2 wayang ni x sempat tgk so depa pon x berani komen best ke idok.

Review:
Oklah filem ni. nak kata snagat best x jugak, maybe bab stund tu best lagi fast farius gitu.
Filem ni kesah pasal kereta gak, pasal ketaksuban mereka2 ni dengan ciptaan, teknologi dan kecanggihan sesebuat model kereta.

Overall, ok filem ni...
depa main drip2 pakai BMW hokey. HEHEHE terbaik.


Thanks for visiting =D Ok babai.

Sunday, July 2, 2017

Cerita Holter...

Assalamualaikum! 

Nama benda ni holter.

Alhamdulillah, last weeks selesai gak buat task holter ni, monitoring by me.
HEHEHE during bulan puasa kan so banyaklah masa nak monitornya.

In sametime juga lah kami ada majlis berbuka puasa dengan anak yatim di Melaka so my MIL with the holter zasss ke Melaka terus ^_^

So insyaallah Monday ni (3 Jul) we will review the reading of holter harap2 semuanya baik2 aja... aamiin.

Sebelum terlewat, saja nak wish...
SELAMAT HARI RAYA.
MAAF ZAHIR DAN BATIN.
SALAM KOSONG-KOSONG!


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA