Friday, January 30, 2015

Thailand Tourism was awesome!

Assalamualaikum!
**Story last year ni**

Penutup year 2014, kami mendapat jemputan ke Thailand Tourism Koh Samui Roadshow, bila ada jemputan macam ni of couse ada makan2 yang sedappp. Muahaha.
Kali ni bertempat kat Princes Court Hotel.
Pertama kali aku jejak kaki kat sini. HEHEHE
Nice view.

Aturcara 9-10am pendaftaran
10-12pm table top
12-2pm lunch / ended program

Pagi tu sampai dalam jam 9.15 kot, maklumlah...aku ni jarang keluar awal pagi so sesekali ngadap jem tu terus rasa sesaknya napas.  Sib baik x salah jalan. Muahahaha, tq kat waze yang tunjuk jalan =)

my boss lagi syiok, dia from Kajang, kul 7 lebih dah keluar aleh2 jam 8.15 dah terpacak kat sana...HIHIHI dia siap pi breakfast kat hotel lagi.
Jom layan gambar. 
Mini burger dengan wantan udang.
Owh!! wantan udang tu seriusly memanggggggggg sangaaaaaaaaattttttttttttt sedappppppppppppppppppppppppp. Terasa2 kat tekak ni. Fresh udang tu, masyaallah. sedap sangat.
Nyesal memalu makan kat sini. HIHIHI

Program pon bermula...dingdong2 tup2 sadar2 dah jam 12pm. so moh bergambar kejap.

Among of Thailand Tourism people.
Sib baik orang sebelah aku tu rendah dari aku..KIKIKI padahal, heel tu membantu aku nampak tinggi. KEHKEHKEH =)

now time to makan lagi!!
Selamat menjamu selera sambil menjamu mata dengan tayangan dari Tourism Thailand...
Sawadeekap!!

Desert
Aku layan desert dulu with fruit mentara tunggu lelain ambil menu utama.
Sedap hoi, tapi masing2 pelik sebab aku dengan boss makan desert dulu, padahal kami biasa je pon...kalau korang makan fruit and desert dulu sebelum main menu so korang baru dapat rasa sebenar desert tu kalau korang makan lepas makan nasi..korang x dapat rasa yang sebenar sebab korang dah pekena main food with kuah segala macam rasa..rugi wow.

Selain tu..desert ambil dulu so kurang sikit korang boleh ambil main food macam nasi segala sebab perut korang dah alas with fruit and desert tadi. So kurang risiko utk terlebih ambil main menu =) boleh keep slim. Muahaha... lepas main menu tu kalau korang nak repeat makan desert pon boleh lagi =)

 Dan dalam happy2 makan tu, rupanya ada supprise menanti kami...ada cabutan bertuah.
Yippie, sukalahkan walaupon terasa2 my BC bukanlah yang bertuah yang bakal di cabut.
Hadiah?? ada 13 hadiah ye dari yang biasa2 sampailah yang luar biasa. HEHEHE

Awal2 ni dia orang bagi penginapan ler kan...FREE.
So no 13...dah dapat tup2 hadiah no.12, MY NAME kene call ... terkejut. Argh!!! rasa nak lompat bintang kejap. HAHAHA. Terkejut hokey sebab, unexpected gitu.

Grand prize, tajaan firefly kalau x silap..3d2n ke 4d3n ke free all in, flight tiket inc;using hotel
Then no2: ada 7 tiket penerbangan gi balik kl/koh samui tajaan Bangkok airways. Gilalah, kayakan... kalau x silap including hotel kot. Lupa. Hehehe.

Happy ler tu.

KetaQ tangan ku sambut voucher
Weehoo, voucher penginapan Deluxe room utk 2pax 3D2N kat Muang Samui Group.
Yippie, jom sayang...kite pi hanimoon.  Hotel free dah ni ^_~

Until now, yet claims the hotel tu. HAHAHA busy sangat nak manage time ke sana, saya free my arjuna busy. so nantilah ye baru pi holiday, jangan dah expired dah lah. HAHAHA
Rugi weih, 5* hotel tu. Muahaha.

Ape pon alhamdulillah..murah rezeki, dapat makan free dapat jumpa kawan2 ramai lagi kat sana...
Moga kite jumpa lagi di lain series of roadshow ye =p


Thanks for visiting =D
 Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA