Friday, October 17, 2014

Review: D'ARAB STATION

Assalamualaikum!
Hi korang... hari ni nak ajak korang makan2 pula ye.

Venue : D'Arab Station Alam Damai, Cheras
Cikidaut...
Transparent glass
Korang boleh tengok ape yang dia orang buat...Jelas nyata dan terang tanpa was-was u.

Menu.
Multiple menu, pening nak pilih.

Contact no
Dia orang boleh terima tempahan ye kawan2...

Our lunch.
My boss ambil lamb, i take chiken.
Serius...SEDAP!!! recommed sangat uols datang sini makan. Kenyang ya ampon.
Teh dia memang best, tea pudina...my boss say kalau tea tu rendam dengan daun pudina lagi sedap!!
Boleh try buat kat rumah tapi...daun pudina tu nak beli mana eh???

Napelah bawah mata ambe macam ada something ni?? 
Nak tunjuk suasana pink di situ =)

Makan kat sini xde pula dia charge tax so kami makan berdua RM30.
Set lunch ayam tu RM13, set lunch lamb tu RM17.
Rasa memang sedap!!!

Ingat bila free karang nak pi beli tapaw pula.  Terasa2 kat tekak ni.
Lupa nak inform, ni pengalaman saya makan nasi arab ye, dah masuk 3 siri baru nak merasa ni ha. Hihihi =)


Thanks for visiting =D
Ok babai.




Widget is loading comments...