Translate

Thursday, July 21, 2016

||GHOSTBUSTERS||-#25

Image result for ghostbusters 2016

Assalamualaikum! 

Yeah!! yang ni pon dah tengok juga just after siap tengok Ice Age, kite sambung yang ni pula... 
Hall yang sama tapi seats yang berbeza.
HEHEHE

Review filem:
~ Cerita imaginasi...bolehlah, nak kata syiok sangat pon xdelah kot, nak kata x best...seronok juga.
My feel, so...so... je.  Sebab dulu ahli dia semua boys now all girls.
~ kisah mereka ni ditidakkan di alam nyata bila mereka kata mereka tangkap hantu and orang awam percaya xde hantu di zaman sekarang.
~ ada unsur persahabatan yang kuar, tolak-ansur, kelakar, unsur tidak logik & masuk agak pon ada.
~banyak hantu bertukar wajah yang masih kekal is hantu hijau yang jelly tu je...machelin punya hantu pon xde. HEHEHE

Korang jangan lupa tengok ye...ending cerita dia orang jadi ape...jadi pemes atau kene kondem.
HEHEHE


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA