Translate

Monday, November 21, 2016

||FALLEN||-#39

Assalamualaikum!


Image result for fallen lauren kate movie

Hmm i is overestimate of the Filem....

Filem ni bolehlah tapi ending dia memang macam...alah!! ini ke ending dia gitu korang akan berkata dalam hati.

Review: 
  • Cerita pasal kisah malaikat / angel and devil yang macam alah2 kelahiran semula macam tu so will terbayang2 kelahiran sebelum ni.
  • kisah2 pasal siapa group malaikat and siapa devil
  • kisah cinta yang berulang2 di setiap kelahiran dengan watak/ nama2 yang berbeza
Ending dia?? korang tengok sendirilah. HEHEHE
Dua lelaki kacak2 hokey tapi siapa menang siapa kalah dalam kelahiran kali ni korang kene tengok lah.



 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA