Translate

Thursday, September 22, 2016

||SECRET LIFE OF PETS||-#31

Assalamualaikum! 

Image result for secret life of pets

Hello koranng!!!
Meh2 nak share ni...filem ni BEST!!
Tapi, saya pon belum bawa kanak2 menonton filem ni lagi due kerja yang bertepek2 and program hujung minggu yang padat.
Soon, will bring them tengok filem ni.

REVIEW FILEM:
  • Kelakar, lawak, karektor semua cute sangat sampai rasa geramnyer tgk depa ni.  HEHEHE
  • Nama pon pets kan...so ada yang bela kucing, ada dogs, ada bird adaikan dll
  • Mengisahkan perjalanan pets ni mencari kawanyer yang tersesat di kota metropolitan bila mana tuannyer membawa kawan baru (pets juga) ke rumahnyer. .. jelez letuw.
Ape pon korang digalakkan bawalah anak2 bersama...memang best.
HEHEHE

**Esok OS ke Utara..ape nak buat kat sana eh?? HMM hope so x boring.

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA