Translate

Thursday, April 14, 2016

Pertama kali bersama PIXAJOY!!

Assalamualaikum!

Wehooo... pertama kali dengan jaya dan bangga nak bagitau, ni pestime beli voucher ni dan selesai submit WALAUPON, expired kupon ni on 15/04/2016 and saya baru submit hari ni 13/04/16.

Hebatkan!!!
Pestime hokey, lain2 beli tapi semua dok peram dalam email jelah.
Dah lepas 5-6 bulan expired kan baru perasan, rasa2 ada beli voucher yang sama. HAHAHA

Kadang2 cemburu gak bila kawan2 dok upload dalam FB depa dah terima buku album...SAKIT HATI MAK!!!

So secara officially, alhamdulillah...pertama kalinya dapat buat album ni walaupon carca-merba, gambar upside down tapi xperlah, nama pon pestime kannnnnnn.

Ok, i'm so excited tunggu hasil tu mai kat my table later on, harap2 over my expectation...
Karang dah sampai, inysaallah kalau ingat saya share ye.


Thanks for visiting =D
 Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA