Thursday, September 19, 2019

The Petals Bubbles - Feminine Wash

Assalamualaikum!




Hello sayang2 semua...

Hakak nak perkenalkan...kawan baik hakak ni bila berada di dalam tandas...
Eh, benda ni penting hokey.

Agamakan menggalakkan kite sentiasa dalam keadaan bersih.

Yang ni nama dia : The Petals Bubbles - Feminine Wash by Teymah WayMore
Product pure nature ingredient.
NO PARABEN
NO PERFUME
NO CHEMICALS add on.

Ingredient, mjkn, akar serapat, kacip fatimah , epsom salt, rosewater, vit c & mint


Rose water wat basuh kelopek??? Perghhh bkn muka je ada anti-aging. Kelopek pun anti-aging. Apa ingat xpenting ke menganti-agingkan disitu? Penting tau. Laki makin tua makin mengenyam. Dia xde menopaus. So kalau haku dah anti-aging atas bawahhhh.. Ko cari pucuk muda lagi... Mmg dasar keliwon lepas mandi xbercermin. Kalau lepas mandi pakai spender depan cermin akan lebih sadarrrrrr dirrrikkkkk..

Rm25/100ml.

#ingattaglinekaminaaaa
#nomorekepam
#nomorepucukmuda
#uwantmorepucukmuda
#urcarenomoreurhousenomore
#utinggalspenderdgnpucukmuda  
#TeymahWayMore

For hakak2, abang2 , hadek2, pakcik makcik..mai ler beli...
Pakcik belikan untuk makcik
Hakak beli untuk sendiri guna so benefit habang gak yang dapat
Habang... silalah belikan untuk hakak yang banyak berbakti pada habang tu... let's shee feeling angel sikit bila habang hadiahkan FW ni..




Thanks for visiting =D

Tuesday, September 17, 2019

Nasi Budget

Assalamualaikum!




#throwback 2 years back =D
sumpah sedap!!
lokasi bandar baru sg buloh, during lunch hour...

Thanks for visiting =D Ok babai.

Monday, September 16, 2019

Cheese Banana @ Banana Cheese??

Assalamualaikum!



Sedapnya lahai...

Suka sungguh !!

Thanks for visiting =D Ok babai.

Sunday, September 15, 2019

Tealive - EATS

Assalamualaikum!
Banje uolz tengok benda...

Hello you alls.  amboi kemahin lama hakak x bersiaran kan... hakak pi mana sampai blod ni penuh lalang?? Hakak bz dekk... bizi dengan urusan anak baby hakak.

Saja lah nak share with you all ... hakak suka naw makan benda ni... sedap anagatt

#tealive #eats
 Thanks for visiting =D Ok babai.

Wednesday, May 8, 2019

Garlic Baby Balm

Assalamualaikum!



Hai korang, hari ni Zie nak share some good product for my baby hope so that good also to your baby too ^_^


GARLIC BABY BALM
  • Balm ni sesuai sebagai alternative bagi mengantikan minyak baby.  
  • sesuai untuk baby perut kembung
  • bau yang wangi sebab sudah dicampur dengan essential oil so bau garlic tu not so strong
  • sesuai disapu di perut baby, belakang badan also hidung as alternative selain vick

SABUN LEMON
  • Sabun ni boleh digunakan setiap kali waktu mandi baby
  • boleh mengurangkan kebarangkalian untuk baby demam n selsema
  • bau extract lemon but my suri hati say macam bau pencuci lantai,,,sabar je lah but i'm really love that lemon smell

So now ... Zie dah babai to vick also minyak yuyu and segala minyak yang lain just pakai both ni saja for my baby.

Price for both is RM45 exclude postage.   Pada yang berminat nak try but takut tak sesuai dengan baby noleh try trial size. 

Garlic baby balm 6g is RM10 exc postage.
Pape boleh roger Zie ya. All those product bergantung pada stock yang ada ya so sebelum push order sila ask me regarding the stock naaa satgi hang kalut nak pakai urgent takdak stock pula.

Stock raya untuk pboth product pon tak banyak dah ni, siap2 nak try boleh email saya naaa rz1109@gmail.com with tittle GARLIC BABY BALM / SABUN LEMON so nanti cepat ja cheq respond naaa.

Oklah, nak out dulu ... baby cheq dah panggil2 tu nak susu =D


Thanks for visiting =D Ok babai.