Thursday, September 19, 2019

The Petals Bubbles - Feminine Wash

Assalamualaikum!




Hello sayang2 semua...

Hakak nak perkenalkan...kawan baik hakak ni bila berada di dalam tandas...
Eh, benda ni penting hokey.

Agamakan menggalakkan kite sentiasa dalam keadaan bersih.

Yang ni nama dia : The Petals Bubbles - Feminine Wash by Teymah WayMore
Product pure nature ingredient.
NO PARABEN
NO PERFUME
NO CHEMICALS add on.

Ingredient, mjkn, akar serapat, kacip fatimah , epsom salt, rosewater, vit c & mint


Rose water wat basuh kelopek??? Perghhh bkn muka je ada anti-aging. Kelopek pun anti-aging. Apa ingat xpenting ke menganti-agingkan disitu? Penting tau. Laki makin tua makin mengenyam. Dia xde menopaus. So kalau haku dah anti-aging atas bawahhhh.. Ko cari pucuk muda lagi... Mmg dasar keliwon lepas mandi xbercermin. Kalau lepas mandi pakai spender depan cermin akan lebih sadarrrrrr dirrrikkkkk..

Rm25/100ml.

#ingattaglinekaminaaaa
#nomorekepam
#nomorepucukmuda
#uwantmorepucukmuda
#urcarenomoreurhousenomore
#utinggalspenderdgnpucukmuda  
#TeymahWayMore

For hakak2, abang2 , hadek2, pakcik makcik..mai ler beli...
Pakcik belikan untuk makcik
Hakak beli untuk sendiri guna so benefit habang gak yang dapat
Habang... silalah belikan untuk hakak yang banyak berbakti pada habang tu... let's shee feeling angel sikit bila habang hadiahkan FW ni..




Thanks for visiting =D

Tuesday, September 17, 2019

Nasi Budget

Assalamualaikum!




#throwback 2 years back =D
sumpah sedap!!
lokasi bandar baru sg buloh, during lunch hour...

Thanks for visiting =D Ok babai.

Monday, September 16, 2019

Cheese Banana @ Banana Cheese??

Assalamualaikum!



Sedapnya lahai...

Suka sungguh !!

Thanks for visiting =D Ok babai.

Sunday, September 15, 2019

Tealive - EATS

Assalamualaikum!
Banje uolz tengok benda...

Hello you alls.  amboi kemahin lama hakak x bersiaran kan... hakak pi mana sampai blod ni penuh lalang?? Hakak bz dekk... bizi dengan urusan anak baby hakak.

Saja lah nak share with you all ... hakak suka naw makan benda ni... sedap anagatt

#tealive #eats
 Thanks for visiting =D Ok babai.