Translate

Thursday, April 11, 2013

Myracles Beauty ... (",)



Mehx3 ari ni nak sharing product kecantikan yang sangat best tau, sehebat namanya juga "Myracle".
Product ni aku terjumpa ok...terjumpa =)
Dok baca2 blog orang, baca pastu terus jatuh cinta, pastu terus mencuba ^_^.
That time i masih pregnant lagi...so kalau pregnant ni I memang berhati2 bab produk kecantikan ni sbb kalau tersalah pilih boleh mendatangkan mudarat pada baby tau.

Product ni nama dia Myracle Beauty.
Set product ni cuma ada 2 je...
COLLAGEN SOAP
FACIAL COLLAGEN SPRAY

Senang kan...x banyak masa yang diperlukan untuk product ni tapi yang pasti...hasil dia amatlah mengkagumkan =) vazzzz gitu.

Short Term Effect (3 - 5 minit) muka anda menjadi :
LEBIH TEGANG
LEMBAB
LEBIH SEGAR DAN RUNCING
EYE-BAG DIKURANGKAN

Long Term Effect (1 - 2 minggu) :
Kulit muka akan kelihatan cerah (whitening) - tiada pengelupasan !
Kulit muka kelihatan LEBIH MUDA - kedut kedut halus akan hilang !
Muka kelihatan TEGANG dan RUNCING - Facial Up-lift !

Set Myracles Beauty.



Ni muka ku sebelum pakai produk MB... kusam kan...kan..
Owh...gelak eh?? X per... momantai =)

Ni lepas aku pakai MB spray kologen ...
Nampak tak perbezaannyer??
Ok..ok.. belah kanan muka yang ada brooch tu aku dah spray kologen so muka nampak whitening immediately pastu look tirus kan??nampak anjal juga =)
Belah kiri tu belom spray lagi... (^__^)
Ni kesan 3-5minit lepas pakai spray kologen MB.


Ni muka during confinement day and hari ke-21 pakai product ni



Ni pula day ke-30 after pakai product ni.
Serius, suka sangat sebab dia glow dari dalam, meratakan tona kulit muka yang tak sekata, whiteningkan muka yang kusam.


This is latets...day ke-35 after pakai product ni.


Ok...mari kita berkenalan dengan product ni dengan lebih dekat yer.
Kata orang lama...tak kenal maka tak cinta kan...kan..kan..

Product ni berasaskan :
a) kologen rumpai laut
b) extract buah delima
c) sarang burung walit
d) aloe vera
e) oxygen water (bertindak sebagai agen membawa kebaikan semua bahan di atas jauh ke dasar kulit dengan lebih cepat dan berkesan)
# Bebas dari campuran bahan kimia.
# Bebas pewarna
# Bebas pewangi

Ok...meh kite tengok, ape kebaikan product ni..
a) - mengecilkan liang pori yang terbuka.
b) - merawat kulit yang bermasalah seperti kulit berminyak, masalah jerawat (cepat kecut), parut2 lama, masalah EYE BAG @ masalah gelap di bawah bahagian mata.
c) - dapat merawat tanda-tanda tua seperti kedut halus sekitar mata dan SUNBURN.
d) - menghapuskan masalah WHITEHEAD dan BLACKHEAD.
e) - kulit wajah menjadi lembut, tegang, cerah dan berseri, tiada lagi kulit kusam.
f) - bentuk muka menjadi runcing dan kelihatan muda.
g) - merawat penyakit Enzima.

Selain kebaikkan seperti di atas, nak tau tak???
Ada lagi yang best tau...ape dia??
Meh2 jom sambung baca balik yer...
Konsep produk Myracles ni adalah MEMBAIKPULIH sel kulit yang ROSAK dan menghidupkan / menggantikan sel-sel kulit yang telah mati dalam masa yang sama bertindak mencerahkan kulit muka, 
bagusnya....ia TIDAK MENGELUPASKAN KULIT.
Bagi yang ada masalah JERAWAT, sel yang lemah di bahagian yang ada jerawat akan dibaikpulih jadi kulit sihat/tegang di kawasan sekitar tempat berjerawat itu dan bertindak seolah menolak jerawat keluar agar cepat kecut/baik.  Kesannya, parut jerawat cepat pudar kerana kulit akan semakin SIHAT.

Bestkan product ni...Nak lagi tau??
Bagi yang mempunyai masalah "OPEN PORES"...tetap menggunakan konsep yang sama seperti di atas...
apabila liang roma menjadi lebih kecil, maka ia akan mengatasi masalah WHITEHEAD/BLACKHEAD dan dalam masa yang sama merawat masalah KULIT BERMINYAK yang merupakan antara punca JERAWAT.

Korang dah baca benafite product ni...mesti korang cakap mahal kan...kan...kan..
Ish, bagi sayakan, worth it for money.
Serius...saya pakai product ni dah nak masuk 2 bulan tapi lom habis lagi.
Jimat kan...

HARGA 1 SET

RM170 (SM)
RM185 (SS)
Free postage ye (^__^)

Kadang2 ada promosi so uols kenelah rajin2 sms saya tanya bab promosi tu ye.
Kalau yang ada buka butik/spa kecantikan tu, saya syorkan uols try jual product ni, insyaallah laris =)
Kalau nak dapatkan stok boleh email or sms saya seperti di dalam profile saya.

Eh...jangan merajuk eh, product ni sesuai seisi keluarga tau... orang lelaki pon boleh pakai, baby also can use it.
Awat, ingat product ni untuk orang perempuan ja ka???
Ish...ish...ish... I pon share product ni with my cik darling tau =)
SHARING is CARRING gitu.

Orait, later kite update lagi pasal my lovely Myracles Beauty ni k...tunggu!!!

Xoxo : LoveRazila

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA