Translate

Wednesday, May 29, 2013

Ape itu Apple Stem Cell??

Hai kawan2... ni special entry untuk orang perempuan tapikan...orang lelaki pon boleh dengar sekali...korang pon bagus kalau ambil as suppliment.

Kalau tanya sape nak muda belia? Sape nak sihat? Sape nak kurangkan berat badan? Ramai yang nak kan??? Ni ha...ku mau perkenalkan produk yang aku ambil as suppliment.

Nama product ni adalah Apple Stem Cell...
Dah nama apple so bahan utama as di extract dr buah and pokok apple itu sendiri.


Ini pula rupa isi dalam kotak tu. Sekotak ada 20 sachets... cara dia senang ya amat, uols ambil 1 sachet pagi sebelum makan n malam sebelum tidor. Settle dah...senang sangat kan...
Rasa dia camne? Rasa sedaplah ... rasa seakan2 asam boi pon ada but of coz rasa apple lah kan. Minum macam tu je...koyak sachet tu dan minum, xperlu nak bancuh dgn air k.

Nak tau khasiatnyer?
  1. mengurangkan berat badan tanpa rasa letih, lesu dan penat.
  2. mengatasi masalah selulit dan kulit kendur.
  3. melicinkan dan mencahkan kulit
  4. menganjalkan kulit dan awet muda *mesti ramai yang suka ni*
  5. berupaya memulihkan sistem kardioviskular
  6. mengurangkan risiko penyakit jantung dan diabetis
  7. melegakan penyakit sendi
Fakta lain pasal apple....
  • mengandungi elemen kesihatan phytonutrient yang boleh melambatkan pengoksidaan kolestrol yang tidak baik.
  • memiliki khasiat tersendiri yang juga bertindak mencantikkan kulit sekali gus mengatasi penuaan.
  • menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk memperbaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit di samping menggalakkan pembentukan pigmen kulit.
Harga sekotak is RM185 (SM) & RM195(S&S) - FREE postage lagi.
Kalau nak try...boleh email saya ye =)


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA