Translate

Friday, April 30, 2010

Hari Terakhir Sahabat ku - Fare & Eija

huhuhuhu...sedihnyer. tengah dok terpikir, camnerlah aku yg menghadapi hari2 terakhir di DOSH nih? walaupon xramai kawan macam Fare & Eija but sure aku will cry gak sbb aku kan di kalangan org2 yg sensitif. Ni bila Fare xder...terpikir, sapelah kawan aku nk ajak gosip2, gaduh2, manja2...dgn kak Idalah pulak gayanyer aku menumpang kasih. huhuhu...Eija, kawan2 aku bergedik dgn Fare walau pun kadang jer aku bergedik but it still my fren right?

Huhuhuhu...isnin mesti rindu kat Fare, biasa morning2 aku dok gatai YM dia ni kat tmpt baru, entah2 komputer pon xder ;(...ni dok pikir2...macam2 dlm kepala otak. entahlah..xtukar rasa mcm xlarat sgt nk tempuh jem + drive jauh berbatu ke putrajaya.

Buat Fare & Eija...all d best my dear lovely fren =)
Always luv u girls.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA