Translate

Monday, April 30, 2012

Jalan-jalan Cari Makan ;D

Hari yang indah untuk berdatingan with anak2. Bila daddy outstation je, mummy mulalah gantung kuali di dapur. Xperlu memasak kat rumah, hoyey....(padahal seminggu tu, belum tentu aku masak ;p)

With my little angel...hero-hero terbaik di alam ini.
Aryan yang bulat bambam...
Irfan yang selim melim...nyampah tau si kurus ni maintain slim
Test yang lain pulak....hantamlah nak oit.
Pilihan hari ini adalah Mr Johnnys Kite layan steamboat. Weeehoooo i like ;D, hari2 pon xper sbb sihat maaa.


Mengexplore sementara menanti hidangan sampai....kelaparan sudaaa
Saya sudah kenyang....bila kenyang, saya mula kacau orang lain makan...
Sikit jelah nak tunjuk....yang lain dah selamat dimakan daaaa
Lepas makan....lepak kejap and tengok wayang pula. So lepas tgk wayang, kami pon pulang dengan dengan hati yang riang also perut yang kenyang =D
#hekeleh....budak2 ni kehappian sbb muka depa ada dlm blog mummy dia....*wink*wink...
wokey....adios amigossss
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA