Translate

Thursday, December 20, 2012

Belum packing lagi!!

Hai... malas sungguh kalau nak mengpack barang2 nak travel ni.
Very the lazy.

Malam ni plannyer mau heading ke Terengganu.
Sabtu, wedding reception untuk adik Mr R di rumah belah pengantin lelaki.
#Gambo wedding di Tg Karang...later aku share yer XD. 
Planning asal adalah jam 1pagi baru bertolak pastu, pagi tadi Mr R bagitau... last minit pulak adik ipar ajak tolak lagi awal dari masa yang dijanjikan.
Argh!! bakpelah nak awal lagi?? Aku ni dah lah banyak urusan kene buat, baju memang sah2 belum masuk beg =)

Aku plan...jalan kul 1pagi, sempat lagi aku nak layan #DendamSarakit kat TV3, pastu baru start packing barang2. Hehehhe...macam nilah ibu yang mithali, suka last minit punya kerja.

Comei x backpack ni?? Pinjam dari Pak Google.

Ni otak tengah sewel...
Sewel sebab ape??
  • Meeting yang sepatutnya berlangsung pagi di postpone pulak after lunch sedangkan...kul 3pm ni aku ada appoinment doktor. ~ solution done- big boss handle sendiri the meeting (sorry boss).
  • Lepas jumpa doktor...rushing balik ke kampong untuk pick-up the parent's in law... yup!! mak yong yang dah 7bulan ni gak yang akan jadi transporter =).
  • Dari Tg Karang Balik ke Sg Buloh... baru nak start packing barang... harap sangat jangan ada barang yang tertinggal =P. 
  • Hari ni gak ler i kene cuci kereta kasi cun...sebab adik ipar yang akan drive my kereta...Mr R dah siap2 sound suh anto pi cuci kereta. Yes boss! 


Hopefully perjalanan malam ni adalah lancar sahaja...amin!!


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA