Translate

Monday, December 10, 2012

Selamat Bertunang ~ Bae

Musim kenduri-kendara sekarang ni.
Semalam, menggagahkan diri untuk menghadiri jemputan kezen yang tup2 nak bertunang.
Amboix3 Cik Bae kite ni, sonyap2 je yer. Ape pon..i'm happy with her.
Terima call dari abang sayang...cakap dah sampai. Hikhikhik...ko main bersemi muke pengantin ni yer =)

Ambil kesempatan...hehehhehe

Me, Bae, Kak Cham and my younger sister...

Bae with sister in law...kak Lita chomel.

Eh!! aku lagik. ahhahaha.

Raikal...Kak Lita son's.

Sabar menanti sebelum bergelar tunangan orang...comeiii =D

Cincin di jari tanda tuan diri dah berpunya....

Selamat bertunang buat Bae & pasangan.
Sebelum kelupaan... Selamat Pengantin Baru buat Siti Badariah Ngadi and pasangan...
Sentap, nikah xngajak pon tau2 dah buat kenduri doa selamat tu pon xder nak calling2.
Ape pon...i doakan semoga berbahagia dgn pasangan yer.

Untuk abah Bae merangkap pakcik aku...semoga cepat sembuhnyer...
Semoga dipanjangkan usia untuk melihat anak yang last ni naik pelamin....amin!!
Pakcik aku jatuh tangga dihempap dek tangga yang biasa kite buat panjat2 tu 2weeks ago...condition not so good, so majlis ni pon minta kluar ward 1/2day cuti.
Minta reramai doakan pakcik ku cepat sembuh k.
Thanks kawan =)

Buat Bae...kite jumpa pulak on ur wedding 13/01/13.

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA