Translate

Tuesday, December 4, 2012

Selamat Bertunang Ijat...

Last weekend, berkesempatan memenuhi undangan untuk menghantar rombongan merisik and bertunang bagi pihak Mak Uda.
Ni adalah family belah Mr R.
Dapat orang Pandan Perdana - Cheras.
Kami bertolak dalam kul 9pagi dari kg menuju ke Cheras... sebanyak 10biji kereta berkonvoi ke sana.

Otw ke Cheras, budak Aryan tu dah kepanasan duduk depan sebab kene matahari yang terik.

Ni adalah rombongan dari kami...sebahagian dah terlopeh di hadapan...xsompek nak tangkap gambo.

Antara hantaran dari pihak lelaki...
Yang uols tengok like bunga tu is halwa betik, zaman sekarang dia orang xbuat dah...ni pon special request as hantaran so dapat gaklah...


Tu diaaa....future menantu Mak Uda.
Sweet je orangnyer, aku syak dia ni anak sulong dalam family sebab parent's dia so young tapi sayang aku lupe nak snap gambo mereka =)

Eh...anak Ija berposing depan pelamin daaaa. Yang free hair tu is Ain, cucu sulung Mak Uda.

Ni pulak balasan hantaran dari pihak perempuan... unik kan...pakai bakul cina gitu =)

Ni pulak...haruslah aku with wife si Shahil...cucu sulung in Mr R family... so ni insyaallah consider cicit sulung utk my lovely MIL.

Sape besau??haruslah aku gak yang bersaiz gadang...Eh ni pon bakal2 saing aku deliver nanti.
Midah (my biras) ~ insyaallah due on 5 Mar.
Rin (Wife Sharil) ~ insyaallah due on 10 Mar.
Aku (wife Mr R) ~ insyaallah due on 14 Mar.

Wah!! berderat kaww dapat anak sedara baru..suke. Marilah kite berpantang bersama2 =P

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA