Translate

Thursday, April 25, 2013

Nose Bleeding!

Ape perasaan korang tup-tup korang nampak anak korang macam ni??
Sure korang gelabah kan...kan...
Ko tanya aku pula, aku dah xdak feel gelabah dah.

HAHAHA dah macam Alah bisa, tegal biasa  gitu.
Dah naik biasa je tengok situasi ni.
Nipu pula kalau cakap xgelabah kan...adalah scary skit dalam seminit yang pertama tu, pastu...biasa2 je, sibuk suh cucilah...suh dia pi ambil ubat dalam peti eis ler ^_^.

It's happen on last friday...

Petang tu dah kene sekali...tu memang aku tau dia jadi sebab Irfan korek hidung dia...that time xsempat snap, kalut skit sbb dok dokong Si Iman so limited help bleh bagi pada irfan.

Ingat petang tu je happen, rupanya... malam nyer jadi balik. Tu yang dok snap gambo utk send ke cik darling... (my darling outstation ke Muar).

Takut tak?? HEHEHE

Ni muka irfan blur...tengah syiok tidor aku pi gerak dia sebab aku perasan jari dia merah...bila dia angkat muka je...terus nampak situasi seperti gambo yg 1st di atas.

Cepat2 bagi bantuan tisu =)
Dia pula sibuk dok tanya...banyak darah?? ada lagi darah ke??
Lama juga tunggu irfan dok cuci hidung dia...
Macam2 hal tau Irfan ni.

With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA